

Tamago-sushi
Ohjeet ja ainekset täytettyä munakasta sisältävien tamago-sushien valmistukseen.
Valmistus
Vaihe 1
Vatkaa keskenään kananmunat, sokeri, Kikkoman-soijakastike ja vesi.
Vaihe 2
Kaada 1/3 seoksesta kevyesti öljytylle pannulle. Paista kunnes toinen puoli on hyytynyt.
Vaihe 3
Taita oikea ja vasen puoli keskelle. Käännä sitten yläosa keskelle ja toista, jolloin saat aikaan rullan.
Vaihe 4
Työnnä rulla pannun toiseen reunaan ja kaada pannulle toinen annos munaseosta.
Vaihe 5
Paista toiselta puolelta, kunnes munaseos on hyytynyt. Aseta rulla sitten munakkaan päälle. Taita munakas rullan ympärille lisäkerroksen saamiseksi.
Vaihe 6
Toista sama kolmannen munaseosannoksen kanssa.
Vaihe 7
Aseta valmis rulla talouspaperin päälle ja muotoile se sushimaton avulla. Anna jäähtyä ja poista matto.
Vaihe 8
Poista rullan päistä ohuet siivut. Leikkaa loppu rulla viideksi palaksi.
Vaihe 9
Leikkaa kunkin palan päälle pieni viilto (syvyys (1/2 cm) ja työnnä sisään 5 g sushiriisiä.
Vaihe 10
Asettele tamagot lautaselle ja koristele rucolalla. Tarjoa Kikkoman-soijakastikkeen kanssa.
Tip
Kun keität riisiä, riisin ja veden suhteen tulisi olla 1:1. Sushiriisin keittämiseen käytetään vähemmän vettä kuin tavallisen riisin.
*Sushiriisi (n. 1 kg keitettyä sushiriisiä)
- 450 g (540 ml) japanilaista riisiä
- 450 ml vettä
Keitä riisi ja käytä maustamiseen sitten
tai vaihtoehtoisesti:
- 70 ml riisietikkaa
- 30 g sokeria
- 15 g suolaa
Resepti-ID: 946
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä