Mäiskypotut jugurttikastikkeella
Rapeiden mäiskypottujen päälle tulee raikas jugurttikastike, jossa on fetajuustoa, timjamia ja sitruunaa.
Valmistus
Vaihe 1
600 g perunoita – ½ tl suolaa
Keitä perunat kuorineen suolatussa vedessä. Valuta vesi pois kattilasta ja anna perunoiden kuivahtaa.
Asettele perunat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja litistä ne lasipurkin avulla.
Vaihe 2
2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 3 rkl oliiviöljyä – ¼ tl pippuria – ½ sitruuna – ½ rkl timjamin lehtiä
Raasta sitruunan kuori ja purista sen mehu.
Sekoita kulhossa Kikkomanin soijakastike, oliiviöljy, pippuri, sitruunan mehu, sitruunan raastettu kuori sekä timjami. Sivele perunat marinadilla.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Vaihe 3
150 g kreikkalaista jugurttia – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ sitruuna – 80 g fetajuustoa – 1 valkosipulinkynsi – ½ rkl timjamin lehtiä
Sekoita jugurtti sekä Kikkomanin soijakastike, sitruunan mehu, murustettu fetajuusto ja murskattu valkosipulinkynsi.
Kaada kastike perunoiden päälle.
Koristele timjamilla ja sitruunan raastetulla kuorella.
Vinkki:
Voit korvata timjamin lempiyrteilläsi, esimerkiksi rosmariinilla, mintulla tai korianterilla.
Resepti-ID: 1306
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä