Mäiskypotut jugurttikastikkeella
Mäiskypotut jugurttikastikkeella

Mäiskypotut jugurttikastikkeella

kokonaisaika60 min
10 minesivalmistelut
50 minvalmistus

Rapeiden mäiskypottujen päälle tulee raikas jugurttikastike, jossa on fetajuustoa, timjamia ja sitruunaa.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
600 g
perunoita
 ½ tl
suolaa
3 rkl
oliiviöljyä
 ¼ tl
pippuria
1 
sitruuna
1 rkl
timjamin lehtiä
150 g
kreikkalaista jugurttia
80 g
fetajuustoa
1 
valkosipulinkynsi
Ravintosisältö (per annos):1532 kJ / 366 kcal
16,4 gRasva
6,8 gProteiini
46,3 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

600 g perunoita –  ½ tl suolaa

Keitä perunat kuorineen suolatussa vedessä. Valuta vesi pois kattilasta ja anna perunoiden kuivahtaa. 
Asettele perunat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja litistä ne lasipurkin avulla.

Vaihe 2

2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike3 rkl oliiviöljyä –  ¼ tl pippuria –  ½  sitruuna –  ½ rkl timjamin lehtiä

Raasta sitruunan kuori ja purista sen mehu.
Sekoita kulhossa Kikkomanin soijakastike, oliiviöljy, pippuri, sitruunan mehu, sitruunan raastettu kuori sekä timjami. Sivele perunat marinadilla.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Vaihe 3

150 g kreikkalaista jugurttia – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½  sitruuna – 80 g fetajuustoa – 1  valkosipulinkynsi –  ½ rkl timjamin lehtiä

Sekoita jugurtti sekä Kikkomanin soijakastike, sitruunan mehu, murustettu fetajuusto ja murskattu valkosipulinkynsi.
Kaada kastike perunoiden päälle.
Koristele timjamilla ja sitruunan raastetulla kuorella.

Vinkki:

Voit korvata timjamin lempiyrteilläsi, esimerkiksi rosmariinilla, mintulla tai korianterilla.

Resepti-ID: 1306

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

600 g perunoita – ½ tl suolaa

Keitä perunat kuorineen suolatussa vedessä. Valuta vesi pois kattilasta ja anna perunoiden kuivahtaa. 
Asettele perunat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja litistä ne lasipurkin avulla.

2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike3 rkl oliiviöljyä – ¼ tl pippuria – ½ sitruuna – ½ rkl timjamin lehtiä

Raasta sitruunan kuori ja purista sen mehu.
Sekoita kulhossa Kikkomanin soijakastike, oliiviöljy, pippuri, sitruunan mehu, sitruunan raastettu kuori sekä timjami. Sivele perunat marinadilla.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

150 g kreikkalaista jugurttia – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ sitruuna – 80 g fetajuustoa – 1 valkosipulinkynsi – ½ rkl timjamin lehtiä

Sekoita jugurtti sekä Kikkomanin soijakastike, sitruunan mehu, murustettu fetajuusto ja murskattu valkosipulinkynsi.
Kaada kastike perunoiden päälle.
Koristele timjamilla ja sitruunan raastetulla kuorella.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.