

Mausteinen kimchi-ramen sianlihan kanssa
Tämä ramen on todella helppo ja nopea valmistaa Kikkomanin mausteisen chilikastikkeen ja Kikkomanin ramen-liemipohjan avulla. Voit säädellä ramenin tulisuutta oman makusi mukaan. Kotitekoinen kimchi tuo annokseen rouskuvaa rapeutta.
Valmistus
Vaihe 2
Paista sianliha, kimchi ja sipuli Kikkomanin paahdetussa seesamiöljyssä ja mausta Kikkomanin soijakastikkeella.
Vaihe 3
Keitä pinaatti.
Vaihe 4
Keitä kananmunat haluamasi kypsyisiksi.
Vaihe 5
Leikkaa kevätsipuli pieniksi paloiksi.
Vaihe 6
Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Vaihe 7
Kiehauta kattilassa n. 420 ml vettä. Sekoita joukkoon 30 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa ja 60 ml Kikkomanin mausteista chilikastiketta kimchille.
Vaihe 8
Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.
Vaihe 9
Laita paistettu kimchi-sianlihaseos sekä keitetty pinaatti nuudelien päälle ja koristele keitto kananmunilla ja kevätsipulilla.
Vaihe 10
Ripottele keiton päälle chilihiutaleita.
Resepti-ID: 1103
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä