Mausteinen kimchi-ramen sianlihan kanssa

kokonaisaika 30 min
10 min esivalmistelut
20 min valmistus

Tämä ramen on todella helppo ja nopea valmistaa Kikkomanin mausteisen chilikastikkeen ja Kikkomanin ramen-liemipohjan avulla. Voit säädellä ramenin tulisuutta oman makusi mukaan. Kotitekoinen kimchi tuo annokseen rouskuvaa rapeutta.

Ainekset

2 annosta
80 g
sianlihaa (tai muuta lihaa)
 ½ 
sipulia
150 g
kimchiä
120 g
pinaattia
2 
keitettyä kananmunaa
60 g
kevätsipulia
200 g
ramen-nuudeleita

Kimchi-ramen liemipohja

420 ml
vettä
Chilihiutaleita
Ravintosisältö (per annos): 2573 kJ  /  614 kcal
20,3 g Rasva
29,1 g Proteiini
71,7 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 2

Paista sianliha, kimchi ja sipuli Kikkomanin paahdetussa seesamiöljyssä ja mausta Kikkomanin soijakastikkeella.

Vaihe 3

Keitä pinaatti.

Vaihe 4

Keitä kananmunat haluamasi kypsyisiksi.

Vaihe 5

Leikkaa kevätsipuli pieniksi paloiksi.

Vaihe 6

Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Vaihe 7

Kiehauta kattilassa n. 420 ml vettä. Sekoita joukkoon 30 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa ja 60 ml Kikkomanin mausteista chilikastiketta kimchille.

Vaihe 8

Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.

Vaihe 9

Laita paistettu kimchi-sianlihaseos sekä keitetty pinaatti nuudelien päälle ja koristele keitto kananmunilla ja kevätsipulilla.

Vaihe 10

Ripottele keiton päälle chilihiutaleita.

Resepti-ID: 1103

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Paista sianliha, kimchi ja sipuli Kikkomanin paahdetussa seesamiöljyssä ja mausta Kikkomanin soijakastikkeella.

Keitä pinaatti.

Keitä kananmunat haluamasi kypsyisiksi.

Leikkaa kevätsipuli pieniksi paloiksi.

Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Kiehauta kattilassa n. 420 ml vettä. Sekoita joukkoon 30 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa ja 60 ml Kikkomanin mausteista chilikastiketta kimchille.

Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.

Laita paistettu kimchi-sianlihaseos sekä keitetty pinaatti nuudelien päälle ja koristele keitto kananmunilla ja kevätsipulilla.

Ripottele keiton päälle chilihiutaleita.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.