

Tsukune-kalkkunavartaat
Ainekset
Tsukune:
Soijakastikekuorrute:
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1
Liota grillitikkuja kylmässä vedessä vähintään 30 minuuttia, jotta tikut eivät pala uunissa.
Vaihe 2
Sekoita soijakastikuorrutteen ainekset keskenään pienellä paistinpannulla ja anna kiehua hiljalleen keskisuurella lämmöllä 10 minuuttia, kunnes nesteestä on haihtunut noin puolet. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Vaihe 3
Sekoita tsukunen ainekset keskenään isossa kulhossa. Pese kädet ja sekoita ainekset käsin tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta noin 24 minipyörykkää. Nosta pyörykät kylmään puoleksi tunniksi, jotta ne kiinteytyvät.
Vaihe 4
Kuumenna grillivastus kuumaksi. Pujota grillitikkuun kaksi tai kolme lihapyörykkää (koosta riippuen) ja nosta vartaat öljytylle pellille.
Vaihe 5
Grillaa vartaita 10–15 minuuttia grillivastuksen alla, kunnes ne ovat kypsiä ja kullanruskeita. Kääntele vartaita muutaman minuutin välein grillauksen aikana ja sivele samalla vartaiden pintaan runsaasti kuorrutetta. Ripottele päälle silputtua kevätsipulia ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 296
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä