Vegaaniset kurpitsa-porkkanavohvelit
Porkkana-kurpitsavohveleista saat täyttävän lounaan, johon marinoitu tempe tuo tulisen säväyksen.
Valmistus
Vaihe 1
320 g maustamatonta kasvipohjaista jugurttia – 120 ml kasvipohjaista maitojuomaa – 60 g kurpitsasosetta – 1 porkkana – 150 g vehnäjauhoja – 1 tl leivinjauhetta – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike
Raasta porkkana. Sekoita jugurtti, maitojuoma, kurpitsasose, porkkana, jauhot, leivinjauhe ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike. Paista taikinasta 2–4 vohvelia, vohveliraudan koosta riippuen.
Vaihe 2
100 g tempeä – 100 g herkkusieniä – 3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 rkl sriracha-kastiketta – 1 ½ Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 rkl fariinisokeria
Kuutioi tempe ja leikkaa herkkusienet neljään osaan.
Sekoita kulhossa Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike, sriracha, 1 rkl Kikkomanin seesamiöljyä ja fariinisokeri. Marinoi tempeä seoksessa 15 minuuttia.
Kaada 0,5 rkl Kikkomanin seesamiöljyä pannulle ja paista herkkusieniä minuutin ajan. Lisää tempe ja marinadi ja paista 3 minuuttia.
Vaihe 3
½ rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 valkosipulinkynsi – 100 g pinaattia – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike
Silppua valkosipuli ja paista sitä pinaatin kanssa Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike ja sekoita.
Vaihe 4
Asettele sienet, tempe ja pinaatti vohveleiden päälle.
Vinkki:
Voit korvata tempen pehmeällä tofulla.
Resepti-ID: 1324
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä