Kasvis-okonomiyaki ''japanilainen munakaslettu''
Ainekset
Okonomiyaki-kasviskastike:
Taikina:
Valmistus
Vaihe 1
Laita kaikki okonomiyaki-kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita vatkaimella tasaiseksi kastikkeeksi.
Vaihe 2
Puhdista suippokaali, kesäkurpitsa ja paprika, leikkaa noin 3 cm:n pituisiksi suikaleiksi ja pese suikaleet. Puhdista kevätsipulit, leikkaa ohuiksi renkaiksi (noin 2–3 mm) ja pese.
Vaihe 3
Soseuta tofu vatkaimella taikinaa varten, lisää kasvisliemi ja perunajauho, sekoita hyvin. Lisää vihannekset ja maissi taikinaan ja sekoita.
Vaihe 4
Kuumenna 1 rkl öljyä suurella pannulla (Ø väh. 32 cm). Laita puolet taikinaseoksesta pannuun ja varmista, että vihannekset jakautuvat tasaisesti. Muotoile taikinasta kaksi halkaisijaltaan noin 15–18 cm:n kokoista pyöreää munakaslettua paistinlastalla. Ripottele päälle 1 rkl paahdettua sipulirouhetta ja paista 2–3 minuuttia keskilämmöllä.
Vaihe 5
Käännä munakaslettu varovasti paistinlastalla ja paista vielä 2-3 minuuttia (vähennä lämpöä hieman). Pese ruohosipuli, taputtele kuivaksi ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Vaihe 6
Aseta okonomiyakit kahdelle lautaselle vihannespuoli ylöspäin ja levitä päälle okonomiyaki-kastiketta. Ripottele päälle ruohosipulia ja tarjoile.
Resepti-ID: 31
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä