Kasvis-okonomiyaki ''japanilainen munakaslettu''
Kasvis-okonomiyaki ''japanilainen munakaslettu''

Kasvis-okonomiyaki ''japanilainen munakaslettu''

kokonaisaika 30 min
30 min esivalmistelut

Ainekset

2 annosta

Okonomiyaki-kasviskastike:

3 rkl
ketsuppia
1 rkl
mustikkamarmeladia
1 hyppysellinen
suolaa, pippuria, muskottipähkinää ja kuminaa
100 g
suippokaalia
50 g
kesäkurpitsaa
 ¼ 
punaista paprikaa
2 
kevätsipulia
2 rkl
maissia (säilyke)
2 rkl
kasviöljyä
2 rkl
paahdettua sipulirouhetta
2 ½ 
ruohosipulin vartta

Taikina:

300 g
tofua (pehmeä)
6 rkl
perunajauhoja
Ravintosisältö (per annos): 2443 kJ  /  583 kcal
28,6 g Rasva
29,8 g Proteiini
48,5 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Laita kaikki okonomiyaki-kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita vatkaimella tasaiseksi kastikkeeksi.

Vaihe 2

Puhdista suippokaali, kesäkurpitsa ja paprika, leikkaa noin 3 cm:n pituisiksi suikaleiksi ja pese suikaleet. Puhdista kevätsipulit, leikkaa ohuiksi renkaiksi (noin 2–3 mm) ja pese.

Vaihe 3

Soseuta tofu vatkaimella taikinaa varten, lisää kasvisliemi ja perunajauho, sekoita hyvin. Lisää vihannekset ja maissi taikinaan ja sekoita. 

Vaihe 4

Kuumenna 1 rkl öljyä suurella pannulla (Ø väh. 32 cm). Laita puolet taikinaseoksesta pannuun ja varmista, että vihannekset jakautuvat tasaisesti. Muotoile taikinasta kaksi halkaisijaltaan noin 15–18 cm:n kokoista pyöreää munakaslettua paistinlastalla. Ripottele päälle 1 rkl paahdettua sipulirouhetta ja paista 2–3 minuuttia keskilämmöllä.

Vaihe 5

Käännä munakaslettu varovasti paistinlastalla ja paista vielä 2-3 minuuttia (vähennä lämpöä hieman). Pese ruohosipuli, taputtele kuivaksi ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

Vaihe 6

Aseta okonomiyakit kahdelle lautaselle vihannespuoli ylöspäin ja levitä päälle okonomiyaki-kastiketta. Ripottele päälle ruohosipulia ja tarjoile.

Resepti-ID: 31

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Laita kaikki okonomiyaki-kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita vatkaimella tasaiseksi kastikkeeksi.

Puhdista suippokaali, kesäkurpitsa ja paprika, leikkaa noin 3 cm:n pituisiksi suikaleiksi ja pese suikaleet. Puhdista kevätsipulit, leikkaa ohuiksi renkaiksi (noin 2–3 mm) ja pese.

Soseuta tofu vatkaimella taikinaa varten, lisää kasvisliemi ja perunajauho, sekoita hyvin. Lisää vihannekset ja maissi taikinaan ja sekoita. 

Kuumenna 1 rkl öljyä suurella pannulla (Ø väh. 32 cm). Laita puolet taikinaseoksesta pannuun ja varmista, että vihannekset jakautuvat tasaisesti. Muotoile taikinasta kaksi halkaisijaltaan noin 15–18 cm:n kokoista pyöreää munakaslettua paistinlastalla. Ripottele päälle 1 rkl paahdettua sipulirouhetta ja paista 2–3 minuuttia keskilämmöllä.

Käännä munakaslettu varovasti paistinlastalla ja paista vielä 2-3 minuuttia (vähennä lämpöä hieman). Pese ruohosipuli, taputtele kuivaksi ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

Aseta okonomiyakit kahdelle lautaselle vihannespuoli ylöspäin ja levitä päälle okonomiyaki-kastiketta. Ripottele päälle ruohosipulia ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.