

Rapeat kananpalat kevätsipulikastikkeessa
kokonaisaika
30 min
5 min
esivalmistelut
15 min
marinointi
10 min
valmistus
Ravintosisältö (per annos):
2191 kJ
/
523 kcal
33,2 g
Rasva
44,1 g
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Mausta kananpalat yhdellä ruokalusikallisella soijakastiketta ja anna lihan vetäytyä 15 minuuttia. Taputtele kananpalat talouspaperilla kuiviksi ja kääntele perunajauhoissa. Kuumenna friteerausöljy n. 160–170-asteiseksi ja paista kananpalat rapeiksi.
Vaihe 2
Kaada kaikki kevätsipulikastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita ainekset huolellisesti keskenään. Paloittele friteeratut kananpalat siivuiksi ja kaada päälle kevätsipulikastiketta.
Vinkki:
Lisukkeeksi sopii hyvin perunamuusi tai salaatti.
Resepti-ID: 390
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä