Tonnikala-maissitempurat
Ainekset
4 annosta
1
tonnikalaa omassa liemessään (180 g)
100 g
maissia (säilyke)
1 pala
salottisipuli
½ tl
kala- tai kasvisliemijauhetta
70 g
vehnäjauhoja
1 pala
kananmunan keltuainen
100 ml
jääkylmää vettä
Aurora-kastike
100 g
ketsuppia
100 g
majoneesia
5 ml
sitruunamehua
muutama tippa TABASCO®-kastiketta
Valmistus
Vaihe 1
Silppua salottisipuli ja ripottele päälle vehnäjauhoja. Valuta tonnikala ja maissi. Sekoita keltuainen ja jääkylmä vesi keskenään ja lisää joukkoon vehnäjauhot varovasti nostellen. Sekoita varovasti joukkoon salottisipuli, tonnikala ja maissi. Muotoile taikinasta pieniä lettuja ja friteeraa letut 170 asteessa.
Vaihe 2
Tarjoa Aurora-kastikkeen kanssa.
Vinkki
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Resepti-ID: 177
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä