Tonnikala-maissitempurat

Ainekset

4 annosta
1 
tonnikalaa omassa liemessään (180 g)
100 g
maissia (säilyke)
1 pala
salottisipuli
 ½ tl
kala- tai kasvisliemijauhetta
70 g
vehnäjauhoja
1 pala
kananmunan keltuainen
100 ml
jääkylmää vettä

Aurora-kastike

100 g
ketsuppia
100 g
majoneesia
5 ml
sitruunamehua
muutama tippa TABASCO®-kastiketta

Valmistus

Vaihe 1

Silppua salottisipuli ja ripottele päälle vehnäjauhoja. Valuta tonnikala ja maissi. Sekoita keltuainen ja jääkylmä vesi keskenään ja lisää joukkoon vehnäjauhot varovasti nostellen. Sekoita varovasti joukkoon salottisipuli, tonnikala ja maissi. Muotoile taikinasta pieniä lettuja ja friteeraa letut 170 asteessa. 

Vaihe 2

Tarjoa Aurora-kastikkeen kanssa.

Vinkki

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Resepti-ID: 177

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Silppua salottisipuli ja ripottele päälle vehnäjauhoja. Valuta tonnikala ja maissi. Sekoita keltuainen ja jääkylmä vesi keskenään ja lisää joukkoon vehnäjauhot varovasti nostellen. Sekoita varovasti joukkoon salottisipuli, tonnikala ja maissi. Muotoile taikinasta pieniä lettuja ja friteeraa letut 170 asteessa. 

Tarjoa Aurora-kastikkeen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.