Kasvisomeletti
Kasvisomeletti

Kasvisomeletti

kokonaisaika12 min
5 minesivalmistelut
7 minvalmistus

Kevyt lounasomelettikin voi olla tulvillaan makua. Tämä kuohkea herkku saa arominsa Kikkomanin soijakastikkeesta sekä srirachasta.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
2 rkl
öljyä paistamiseen
1 
sipuli
 ½ 
porkkana
 ½ 
punainen paprika
 ½ tl
pippuria
1 rkl
kevätsipulia
4 
kananmunaa
1 rkl
vehnäjauhoa
majoneesi-sriracha-kastike liha-kasviskulho-reseptistä
Ravintosisältö (per annos):1754 kJ / 419 kcal
31,1 gRasva
16,3 gProteiini
17,4 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1 rkl öljyä paistamiseen – 1  sipuli –  ½  porkkana –  ½  punainen paprika –  ¼ tl pippuria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ rkl kevätsipulia

Leikkaa porkkana tikuiksi ja paprika pieniksi paloiksi. Silppua sipuli ja kevätsipuli. Paista sipuli öljyssä kullankeltaiseksi ja lisää sitten porkkana sekä paprika. Lisää pippuri ja Kikkomanin soijakastike. Ripottele silputtu kevätsipuli seoksen päälle ja jätä odottamaan.

Vaihe 2

4  kananmunaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ¼ tl pippuria – 1 rkl vehnäjauhoa

Erottele valkuaiset keltuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, Kikkomanin soijakastike ja pippuri ja kaada seos valkuaisten joukkoon. Sekoita vatkaimen alhaisella nopeudella. Siivilöi joukkoon jauhot ja sekoita varovasti.

Vaihe 3

1 rkl öljyä paistamiseen

Lämmitä öljy pannulla. Kaada pannulle puolet munakasseoksesta. Paista matalalla lämmöllä 1–2 minuuttia ja lisää sitten puolet aiemmin valmistetuista kasviksista munakkaan päälle. Peitä kannella ja paista matalla lämmöllä n. 4 minuuttia. Valmista toinen munakas samalla tavalla.

Vaihe 4

majoneesi-sriracha-kastike liha-kasviskulho-reseptistä –  ½ rkl kevätsipulia

Silppua kevätsipuli. Taita munakkaat kahtia ja laita eväsrasioihin. Tarjoile majoneesi-sriracha-kastikkeen ja kevätsipulin kanssa.

Resepti-ID: 1329

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 rkl öljyä paistamiseen – 1 sipuli – ½ porkkana – ½ punainen paprika – ¼ tl pippuria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ rkl kevätsipulia

Leikkaa porkkana tikuiksi ja paprika pieniksi paloiksi. Silppua sipuli ja kevätsipuli. Paista sipuli öljyssä kullankeltaiseksi ja lisää sitten porkkana sekä paprika. Lisää pippuri ja Kikkomanin soijakastike. Ripottele silputtu kevätsipuli seoksen päälle ja jätä odottamaan.

4 kananmunaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ¼ tl pippuria – 1 rkl vehnäjauhoa

Erottele valkuaiset keltuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, Kikkomanin soijakastike ja pippuri ja kaada seos valkuaisten joukkoon. Sekoita vatkaimen alhaisella nopeudella. Siivilöi joukkoon jauhot ja sekoita varovasti.

1 rkl öljyä paistamiseen

Lämmitä öljy pannulla. Kaada pannulle puolet munakasseoksesta. Paista matalalla lämmöllä 1–2 minuuttia ja lisää sitten puolet aiemmin valmistetuista kasviksista munakkaan päälle. Peitä kannella ja paista matalla lämmöllä n. 4 minuuttia. Valmista toinen munakas samalla tavalla.

majoneesi-sriracha-kastike liha-kasviskulho-reseptistä – ½ rkl kevätsipulia

Silppua kevätsipuli. Taita munakkaat kahtia ja laita eväsrasioihin. Tarjoile majoneesi-sriracha-kastikkeen ja kevätsipulin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.