

Kasvisomeletti
Kevyt lounasomelettikin voi olla tulvillaan makua. Tämä kuohkea herkku saa arominsa Kikkomanin soijakastikkeesta sekä srirachasta.
Valmistus
Vaihe 1

1 rkl öljyä paistamiseen – 1 sipuli – ½ porkkana – ½ punainen paprika – ¼ tl pippuria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ rkl kevätsipulia
Leikkaa porkkana tikuiksi ja paprika pieniksi paloiksi. Silppua sipuli ja kevätsipuli. Paista sipuli öljyssä kullankeltaiseksi ja lisää sitten porkkana sekä paprika. Lisää pippuri ja Kikkomanin soijakastike. Ripottele silputtu kevätsipuli seoksen päälle ja jätä odottamaan.
Vaihe 2

4 kananmunaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ¼ tl pippuria – 1 rkl vehnäjauhoa
Erottele valkuaiset keltuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, Kikkomanin soijakastike ja pippuri ja kaada seos valkuaisten joukkoon. Sekoita vatkaimen alhaisella nopeudella. Siivilöi joukkoon jauhot ja sekoita varovasti.
Vaihe 3

1 rkl öljyä paistamiseen
Lämmitä öljy pannulla. Kaada pannulle puolet munakasseoksesta. Paista matalalla lämmöllä 1–2 minuuttia ja lisää sitten puolet aiemmin valmistetuista kasviksista munakkaan päälle. Peitä kannella ja paista matalla lämmöllä n. 4 minuuttia. Valmista toinen munakas samalla tavalla.
Vaihe 4

majoneesi-sriracha-kastike liha-kasviskulho-reseptistä – ½ rkl kevätsipulia
Silppua kevätsipuli. Taita munakkaat kahtia ja laita eväsrasioihin. Tarjoile majoneesi-sriracha-kastikkeen ja kevätsipulin kanssa.
Resepti-ID: 1329
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä