Tonnikala bowl karamellisoiduilla kikherneillä
Teriyakimarinadissa ja vaahterasiirapissa marinoidut kikherneet tuovat makeaa mausteisuutta avokadosta, herneistä ja tonnikalasta koottuun kulhoruokaan. Annoksen kruunaa aurinkokuivatuista tomaateista tehty kastike.
Ainekset
Kastike:
Lisäksi:
Valmistus
Vaihe 1
300 g keitettyjä kikherneitä – 2 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi – 1 rkl vaahterasiirappia – 1 tl savupaprikajauhetta – ½ tl chilihiutaleita
Sekoita Kikkomanin Teriyaki-marinadi, vaahterasiirappi, savupaprika ja chilihiutaleet. Lisää valutetut kikherneet ja sekoita hyvin.
Paista kikherneitä pannulla keskilämmöllä n. 5–7 minuuttia, kunnes ne ovat karamellisoituneet rapeiksi. Laita kikherneet kulhoon.
Vaihe 2
1 kuutioitu avokado – 80 g keitettyjä herneitä – 150 g tonnikalaa öljyssä
Lisää avokado, herneet ja valutettu tonnikala kulhoon.
Vaihe 3
1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl limettimehua – 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä – 1 rkl silputtua ruohosipulia – 2 rkl cashewpähkinöitä – persiljaa koristeluun
Sekoita erillisessä kulhossa oliiviöljy, Kikkomanin soijakastike ja limettimehu. Lisää pieniksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja ruohosipuli. Kaada kastike muiden ainesten joukkoon, ripottele cashewpähkinöitä päälle ja koristele persiljalla.
Resepti-ID: 1218
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä