Kasvisvartaat

kokonaisaika 20 min
10 min esivalmistelut
10 min valmistus

Ainekset

6 annosta
8 
Padrón-paprikaa/minipaprikaa (tai 8 tankoa vihreää parsaa)
80 g
siitakesieniä (tai putkivinokkaita)
80 g
kesäkurpitsaa (tai purjoa)
1 rkl
kasviöljyä

tai

tai Kastike kasvisvartaille:

3 rkl
puolimakeaa valkoviiniä
1 tl
sokeria
1 tl
sipulijauhetta
 ½ tl
valkosipulijauhetta
Ravintosisältö (per annos): 192 kJ  /  45 kcal
1,6 g Rasva
1,2 g Proteiini
6,7 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Huuhdo paprikat ja poista kannat. Puhdista siitakesienet ja leikkaa kannat pois. Huuhdo kesäkurpitsa, leikkaa päät pois ja pilko kesäkurpitsa n. 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Pujota kasvikset vartaisiin.

Vaihe 2

Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista kasvisvartaita keskisuurella lämmöllä kannen alla n. 3 minuuttia. Käännä vartaat ja paista vielä n. 3 minuuttia. Nosta vartaat lautaselle ja pidä lämpiminä.

Vaihe 3

Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Kaada Yakitori-kastike (tai Kikkomanin makea soijakastike riisille) pannulle ja kuumenna.

Vaihe 4

Sivele vartaat kastikkeella ja tarjoa.

Valmistus, jos et käytä Kikkomanin Yakitori-kastiketta (tai Kikkomanin makeaa soijakastiketta riisille):

Valmista paistamiseen asti samalla tavoin kuin yllä. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Lisää pannulle valkoviini ja sokeri ja anna kiehua hiljalleen, kunnes sokeri on liuennut. Lisää joukkoon soijakastike, sipulijauhe ja valkosipulijauhe ja sekoita hyvin.

Sivele vartaat kastikkeella ja tarjoa.

Resepti-ID: 181

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Huuhdo paprikat ja poista kannat. Puhdista siitakesienet ja leikkaa kannat pois. Huuhdo kesäkurpitsa, leikkaa päät pois ja pilko kesäkurpitsa n. 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Pujota kasvikset vartaisiin.

Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista kasvisvartaita keskisuurella lämmöllä kannen alla n. 3 minuuttia. Käännä vartaat ja paista vielä n. 3 minuuttia. Nosta vartaat lautaselle ja pidä lämpiminä.

Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Kaada Yakitori-kastike (tai Kikkomanin makea soijakastike riisille) pannulle ja kuumenna.

Sivele vartaat kastikkeella ja tarjoa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.