Spagettia ja paahdettua kurpitsaa

kokonaisaika 45 min
10 min esivalmistelut
35 min valmistus

Tämä kasvispasta valmistuu helposti vain muutamasta ainesosasta. Lisämakua siihen tuo paahdettua valkosipulia sisältävä teriyakikastikkeemme.

Ainekset

2 annosta
300 g
Hokkaido-kurpitsaa (japanilainen talvikurpitsa)
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
chilihiutaleita
200 g
spagettia
50 g
raastettua parmesaanijuustoa
2 rkl
tuoretta korianteria
Ravintosisältö (per annos): 2281 kJ  /  545 kcal
13 g Rasva
17 g Proteiini
94 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

300 g Hokkaido-kurpitsaa (japanilainen talvikurpitsa)

Lämmitä uuni 190 asteeseen. Kuori kurpitsa ja leikkaa se kuutioiksi (2x2 cm).

Vaihe 2

2 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl chilihiutaleita – 3 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike

Hiero kurpitsapalojen pintaan oliiviöljyä, soijakastiketta ja chilihiutaleita ja asettele ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä 20 minuuttia ja valele paloja sitten Teriyaki-kastikkeella. Jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia.

Vaihe 3

200 g spagettia – 50 g raastettua parmesaanijuustoa – 2 rkl tuoretta korianteria

Keitä spagetti “al dente”, valuta ja sekoita joukkoon kypsät kurpitsanpalat. Tarjoile raastetun parmesaanin ja korianterin kera.

Resepti-ID: 1176

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

300 g Hokkaido-kurpitsaa (japanilainen talvikurpitsa)

Lämmitä uuni 190 asteeseen. Kuori kurpitsa ja leikkaa se kuutioiksi (2x2 cm).

2 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl chilihiutaleita – 3 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike

Hiero kurpitsapalojen pintaan oliiviöljyä, soijakastiketta ja chilihiutaleita ja asettele ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä 20 minuuttia ja valele paloja sitten Teriyaki-kastikkeella. Jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia.

200 g spagettia – 50 g raastettua parmesaanijuustoa – 2 rkl tuoretta korianteria

Keitä spagetti “al dente”, valuta ja sekoita joukkoon kypsät kurpitsanpalat. Tarjoile raastetun parmesaanin ja korianterin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.