Teriyaki-kanavuoka
kokonaisaika70 min
10 minesivalmistelut
60 minvalmistus
Ainekset
4 annosta
4
isoja broilerin koipireisiä
3
keskisuurta bataattia (kuori ja leikkaa ja 3 cm:n paksuisiksi paloiksi)
2 rkl
rypsiöljyä
2
punasipulia lohkottuina
1
punainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
1
keltainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
200 g
parsakaalia kukinnoiksi paloiteltuna
–
Ravintosisältö (per annos):2133 kJ / 508 kcal
23 gRasva
29,6 gProteiini
45,9 gHiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna uuni 220 asteeseen (kiertoilmauuni 200 asteeseen). Nosta broilerin koipireidet ja bataatit suureen uunivuokaan, pirskottele päälle Teriyaki-marinadi ja öljy ja paista uunissa 30 minuuttia.
Vaihe 2
Lisää vuokaan punasipulit ja paprikasuikaleet ja sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta kastike tarttuu tasaisesti kaikkialle. Nosta vuoka takaisin uuniin ja paista vielä 15–20 minuuttia. Lisää joukkoon kukkakaalin kukinnot ja paista vielä 10–12 minuuttia. Tarjoa heti.
Resepti-ID: 430
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä