Osterivinokas- ja uppomuna-amaranttikulho
Osterivinokas- ja uppomuna-amaranttikulho

Osterivinokas- ja uppomuna-amaranttikulho

kokonaisaika 35 min
10 min esivalmistelut
25 min valmistus

Tämä terveellinen kulho yhdistää Kikkoman-soija- ja chilikastikkeessa paistetut osterivinokkaat, rapean sellerin ja pippurisen rucolasalaatin proteiinipitoiseen amaranttiin – herkullinen vegetaarinen lounas- tai päivällisidea.

Ainekset

2 annosta
100 g
amaranttia
40 g
rucolaa
100 g
selleriä
1 rkl
ruokalusikallinen oliiviöljyä
2 
kananmunaa
 ½ tl
omenasiiderietikkaa
1 tl
hienonnettua chiliä
 ½ tl
punaista pippuria
150 g
osterivinokkaita
1 rkl
hienonnettua chiliä
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
1 rkl
hienonnettua persiljaa
2 rkl
oliiviöljyä
Ravintosisältö (per annos): 2106 kJ  /  503 kcal
28,9 g Rasva
18 g Proteiini
39,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Keitä amarantti kypsäksi kattilassa pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.

Vaihe 2

Leikkaa selleri ½ cm:n viipaleiksi. Laita kulhoon rucolan ja oliiviöljyn kanssa.

Vaihe 3

Pirskota Kikkomanin soijakastike , chiliä ja yrttejä puhdistettujen osterivinokkaiden päälle.

Vaihe 4

Valmista kananmunat, kun kaikki muu on valmista. Keitä vettä korkeassa kattilassa ja lisää etikka. Tee pyörre lusikalla sekoittaen ja riko kananmuna joukkoon. Toista toisen kananmunan kanssa. Laske lämpöä niin, että vesi kiehuu vain kevyesti ja hauduta kananmunia 2,5 minuuttia.

Vaihe 5

Tarjoile amarantti osterivinokkaiden, salaattivihannesten ja uppomunien kanssa chilillä ja pippurilla maustettuna.

Resepti-ID: 1048

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Keitä amarantti kypsäksi kattilassa pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.

Leikkaa selleri ½ cm:n viipaleiksi. Laita kulhoon rucolan ja oliiviöljyn kanssa.

Pirskota Kikkomanin soijakastike , chiliä ja yrttejä puhdistettujen osterivinokkaiden päälle.

Valmista kananmunat, kun kaikki muu on valmista. Keitä vettä korkeassa kattilassa ja lisää etikka. Tee pyörre lusikalla sekoittaen ja riko kananmuna joukkoon. Toista toisen kananmunan kanssa. Laske lämpöä niin, että vesi kiehuu vain kevyesti ja hauduta kananmunia 2,5 minuuttia.

Tarjoile amarantti osterivinokkaiden, salaattivihannesten ja uppomunien kanssa chilillä ja pippurilla maustettuna.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.