Osterivinokas- ja uppomuna-amaranttikulho
Tämä terveellinen kulho yhdistää Kikkoman-soija- ja chilikastikkeessa paistetut osterivinokkaat, rapean sellerin ja pippurisen rucolasalaatin proteiinipitoiseen amaranttiin – herkullinen vegetaarinen lounas- tai päivällisidea.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Keitä amarantti kypsäksi kattilassa pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.
Vaihe 2
Leikkaa selleri ½ cm:n viipaleiksi. Laita kulhoon rucolan ja oliiviöljyn kanssa.
Vaihe 3
Pirskota Kikkomanin soijakastike , chiliä ja yrttejä puhdistettujen osterivinokkaiden päälle.
Vaihe 4
Valmista kananmunat, kun kaikki muu on valmista. Keitä vettä korkeassa kattilassa ja lisää etikka. Tee pyörre lusikalla sekoittaen ja riko kananmuna joukkoon. Toista toisen kananmunan kanssa. Laske lämpöä niin, että vesi kiehuu vain kevyesti ja hauduta kananmunia 2,5 minuuttia.
Vaihe 5
Tarjoile amarantti osterivinokkaiden, salaattivihannesten ja uppomunien kanssa chilillä ja pippurilla maustettuna.
Resepti-ID: 1048
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä