GMO – ei kiitos!

Ihmiset välittävät nykyään siitä, mitä he syövät. GMO-vapaus on usein välttämätön ominaisuus sekä kuluttajille että meille. Olemme erittäin tarkkoja siitä, millaisia raaka-aineita käytämme luonnollisesti valmistetussa soijakastikkeessamme. Mitä luonnollisempaa, sitä parempaa!

Lyhenne ”GMO” tarkoittaa geenimuunneltua organismia. Kikkoman käyttää ainoastaan soijapapuja, jotka ovat ”GMO-vapaita”. Tämä on selkeä merkki hyvästä laadusta. Pidämme raaka-aineidemme laatua ja alkuperää sekä luonnollisia tuotantoprosessejamme erittäin tärkeinä. Ensiluokkaiset raaka-aineet antavatkin kaikille Kikkoman-soijakastikkeille niiden luonteenomaisen ja omaleimaisen maun. Emme käytä kastikkeissamme lainkaan keinotekoisia lisäaineita.

Totuus löytyy etiketistä

EU:ssa kaikki elintarvikkeet, ainesosat ja lisäaineet, jotka on valmistettu suoraan geenimuunnelluista kasveista, on merkittävä vastaavasti. Ne tunnistaa ainesosaluettelossa tai pakkausetiketissä olevasta merkinnästä ”geenimuunneltu” tai ”valmistettu geenimuunnellusta…”. Tämä ei kuitenkaan koske eläinkunnan tuotteita kuten lihaa, maitoa tai kananmunia.

Löydä lisää blogitekstejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.