

Itämainen udon-nuudelisalaatti
Kun lämpötilat kohoavat, sopii kylmä nuudelisalaatti loistavasti chillailuun. Kirpeä ponzu, mehevä tonnikala ja raikkaat kasvikset tekevät tästä salaatista kesän lemppariruoan.
Ainekset
Kastike:
Valmistus
Vaihe 1

2 annosta udon-nuudeleita – 2 rkl ituja – 8 salaattisekoitusta tai 8 salaatinlehteä – 80 g kurkkua ohuina tikkuina – 6 kirsikkatomaattia puolitettuna – 60 g porkkanaa ohuina tikkuina – 4 viipaletta siivua (tai limetin)
Keitä nuudelit paketin ohjeiden mukaan. Huuhtele kylmässä vedessä ja valuta. Huuhtele ja paloittele kasvikset.
Vaihe 2

80 g tonnikalaa (1 purkki) – 2 rkl majoneesia – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Sekoita tonnikala majoneesin ja Kikkomanin soijakastikkeen joukkoon.
Vaihe 3

4 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua – 1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl majoneesia – 1 hyppysellinen seesamin siemeniä
Sekoita Kikkomanin ponzu-kastike, oliiviöljy, majoneesi ja seesaminsiemenet.
Tarjoilu:
Asettele salaatti syvälle lautaselle ja lisää sen päälle udon-nuudelit, kasvikset ja tonnikala. Kaada kastike annoksen päälle.
Tip:
Saat salaatista vegaanisen korvaamalla tonnikalan tofulla.
Resepti-ID: 1295
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä