Itämainen udon-nuudelisalaatti
Itämainen udon-nuudelisalaatti

Itämainen udon-nuudelisalaatti

kokonaisaika15 min
5 minesivalmistelut
10 minvalmistus

Kun lämpötilat kohoavat, sopii kylmä nuudelisalaatti loistavasti chillailuun. Kirpeä ponzu, mehevä tonnikala ja raikkaat kasvikset tekevät tästä salaatista kesän lemppariruoan.

Ainekset

2 annosta
2 
annosta udon-nuudeleita
Haluamiasi kasviksia
2 rkl
ituja
2 kuppi
salaattisekoitusta tai 8 salaatinlehteä
80 g
kurkkua
6 
kirsikkatomaattia
60 g
porkkanaa
4 viipaletta
siivua (tai limetin)
80 g
tonnikalaa (1 purkki)
2 rkl
majoneesia

Kastike:

1 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
majoneesia
1 hyppysellinen
seesamin siemeniä

Valmistus

Vaihe 1

2  annosta udon-nuudeleita – 2 rkl ituja – 8  salaattisekoitusta tai 8 salaatinlehteä – 80 g kurkkua ohuina tikkuina – 6  kirsikkatomaattia puolitettuna – 60 g porkkanaa ohuina tikkuina – 4 viipaletta siivua (tai limetin)

Keitä nuudelit paketin ohjeiden mukaan. Huuhtele kylmässä vedessä ja valuta. Huuhtele ja paloittele kasvikset.

Vaihe 2

80 g tonnikalaa (1 purkki) – 2 rkl majoneesia –  ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita tonnikala majoneesin ja Kikkomanin soijakastikkeen joukkoon.

Vaihe 3

4 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl majoneesia – 1 hyppysellinen seesamin siemeniä

Sekoita Kikkomanin ponzu-kastike, oliiviöljy, majoneesi ja seesaminsiemenet.

Tarjoilu:
Asettele salaatti syvälle lautaselle ja lisää sen päälle udon-nuudelit, kasvikset ja tonnikala. Kaada kastike annoksen päälle.

Tip:

Saat salaatista vegaanisen korvaamalla tonnikalan tofulla.

Resepti-ID: 1295

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 annosta udon-nuudeleita – 2 rkl ituja – 8 salaattisekoitusta tai 8 salaatinlehteä – 80 g kurkkua ohuina tikkuina – 6 kirsikkatomaattia puolitettuna – 60 g porkkanaa ohuina tikkuina – 4 viipaletta siivua (tai limetin)

Keitä nuudelit paketin ohjeiden mukaan. Huuhtele kylmässä vedessä ja valuta. Huuhtele ja paloittele kasvikset.

80 g tonnikalaa (1 purkki) – 2 rkl majoneesia – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita tonnikala majoneesin ja Kikkomanin soijakastikkeen joukkoon.

4 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl majoneesia – 1 hyppysellinen seesamin siemeniä

Sekoita Kikkomanin ponzu-kastike, oliiviöljy, majoneesi ja seesaminsiemenet.

Tarjoilu:
Asettele salaatti syvälle lautaselle ja lisää sen päälle udon-nuudelit, kasvikset ja tonnikala. Kaada kastike annoksen päälle.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.