Sienistroganoff
Sienistroganoff

Sienistroganoff

kokonaisaika50 min
50 minesivalmistelut

Ainekset

4 annosta
2 rkl
oliiviöljyä
1 
sipuli hienoksi silputtuna
500 g
ruskeita sieniä neljään osaan paloiteltuina
2 
valkosipulinkynttä puristettuna
4 
timjamin varren lehdet silputtuna
1 ½ rkl
paprikajauhetta
1 hyppysellinen
cayennepippuria
400 ml
kasvislientä
300 g
villiriisiä
200 ml
kermaviiliä
2 tl
sinappia
pieni nippu persiljaa karkeasti silputtuna
1 
sitruuna lohkottuna
Ravintosisältö (per annos):1897 kJ / 451 kcal
17,0 gRasva
14,1 gProteiini
64,2 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kuumenna öljy isolla, korkeareunaisella pannulla ja kuullota sipuleita 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.

Vaihe 2

Lisää lämpöä ja kaada sienet joukkoon. Paista 10 minuuttia jatkuvasti sekoittaen, kunnes sienet ovat kullanruskeita.

Vaihe 3

Lisää joukkoon valkosipuli, timjami, paprikajauhe ja cayennepippuri ja paista 2 minuuttia. Kaada joukkoon liemi ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää pannulle sienten joukkoon kermaviili, sinappi ja soijakastike ja anna kiehua hiljalleen vielä 10 minuuttia.

Vaihe 4

Keitä tällä välin riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta riisi ja pidä lämpimänä.

Vaihe 5

Sekoita osa persiljasta sienten joukkoon vähän ennen tarjoilua. Koristele sienistroganoff lopulla persiljalla ja tarjoa villiriisin ja sitruunalohkojen kanssa. 

Resepti-ID: 318

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuumenna öljy isolla, korkeareunaisella pannulla ja kuullota sipuleita 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.

Lisää lämpöä ja kaada sienet joukkoon. Paista 10 minuuttia jatkuvasti sekoittaen, kunnes sienet ovat kullanruskeita.

Lisää joukkoon valkosipuli, timjami, paprikajauhe ja cayennepippuri ja paista 2 minuuttia. Kaada joukkoon liemi ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää pannulle sienten joukkoon kermaviili, sinappi ja soijakastike ja anna kiehua hiljalleen vielä 10 minuuttia.

Keitä tällä välin riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta riisi ja pidä lämpimänä.

Sekoita osa persiljasta sienten joukkoon vähän ennen tarjoilua. Koristele sienistroganoff lopulla persiljalla ja tarjoa villiriisin ja sitruunalohkojen kanssa. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.