Chow mein tofulla ja kasviksilla

kokonaisaika 15 min
10 min esivalmistelut
5 min valmistus

Tämä kantonilainen kasvisruoka sisältää Kikkomanin soijakastikkeessa marinoitua tofua, mungpavun ituja, porkkanaa ja paprikaa. Helppoa ja herkullista!

Ainekset

2 annosta
125 g
chow mein -nuudeleita (puolikas pakkaus)
1 
salottisipuli
3 ½ 
valkosipulinkynttä
 ½ 
punainen paprika
50 g
porkkanaa
100 g
maustamatonta tofua
1 rkl
vehnäjauhoja
75 ml
vettä
1 tl
perunajauhoa
50 ml
öljyä
50 g
mungpavun ituja
 ½ tl
chilihiutaleita
2 rkl
kevätsipulia (pilkottuna)
Ravintosisältö (per annos): 1373 kJ  /  328 kcal
5,4 g Rasva
15,7 g Proteiini
55,7 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

125 g chow mein -nuudeleita (puolikas pakkaus) – 1  salottisipuli – 3 ½  valkosipulinkynttä –  ½  punainen paprika – 50 g porkkanaa

Keitä chow mein -nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua salottisipuli ja valkosipuli. Leikkaa paprika ja porkkana suikaleiksi.

Vaihe 2

100 g maustamatonta tofua – 1 rkl vehnäjauhoja – 30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Leikkaa tofu kuutioiksi ja marinoi niitä 5 minuuttia Kikkomanin soijakastikkeessa. Pyörittele tofunpalat sitten jauhoissa ja paista kullanruskeiksi. Laita palat talouspaperin päälle.

Vaihe 3

30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike75 ml vettä – 1 tl perunajauhoa

Sekoita Kikkomanin soijakastike, vesi ja perunajauhot.

Vaihe 4

50 ml öljyä – 50 g mungpavun ituja –  ½ tl chilihiutaleita – 2 rkl kevätsipulia (pilkottuna) – 2 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Lämmitä öljy pannulla ja kuullota salottisipuli ja valkosipuli. Lisää sitten porkkana ja paprika ja jatka paistamista 2-3 minuuttia. Lisää tofu, mungpavun idut ja keitetyt nuudelit. Sekoita joukkoon vaiheessa 3 valmistettu kastike ja mausta chilihiutaleilla ja Kikkomanin seesamiöljyllä. Annostele ruoka lautasille ja koristele pilkotulla kevätsipulilla. 

Vinkki:

Halutessasi voit käyttää tofun sijaan broilerinlihaa.

Voit koristella annokset paahdetuilla maapähkinöillä.

Resepti-ID: 1213

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

125 g chow mein -nuudeleita (puolikas pakkaus) – 1  salottisipuli – 3 ½  valkosipulinkynttä –  ½  punainen paprika – 50 g porkkanaa

Keitä chow mein -nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua salottisipuli ja valkosipuli. Leikkaa paprika ja porkkana suikaleiksi.

100 g maustamatonta tofua – 1 rkl vehnäjauhoja – 30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Leikkaa tofu kuutioiksi ja marinoi niitä 5 minuuttia Kikkomanin soijakastikkeessa. Pyörittele tofunpalat sitten jauhoissa ja paista kullanruskeiksi. Laita palat talouspaperin päälle.

30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike75 ml vettä – 1 tl perunajauhoa

Sekoita Kikkomanin soijakastike, vesi ja perunajauhot.

50 ml öljyä – 50 g mungpavun ituja –  ½ tl chilihiutaleita – 2 rkl kevätsipulia (pilkottuna) – 2 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Lämmitä öljy pannulla ja kuullota salottisipuli ja valkosipuli. Lisää sitten porkkana ja paprika ja jatka paistamista 2-3 minuuttia. Lisää tofu, mungpavun idut ja keitetyt nuudelit. Sekoita joukkoon vaiheessa 3 valmistettu kastike ja mausta chilihiutaleilla ja Kikkomanin seesamiöljyllä. Annostele ruoka lautasille ja koristele pilkotulla kevätsipulilla. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.