Chow mein tofulla ja kasviksilla
Tämä kantonilainen kasvisruoka sisältää Kikkomanin soijakastikkeessa marinoitua tofua, mungpavun ituja, porkkanaa ja paprikaa. Helppoa ja herkullista!
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
125 g chow mein -nuudeleita (puolikas pakkaus) – 1 salottisipuli – 3 ½ valkosipulinkynttä – ½ punainen paprika – 50 g porkkanaa
Keitä chow mein -nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua salottisipuli ja valkosipuli. Leikkaa paprika ja porkkana suikaleiksi.
Vaihe 2
100 g maustamatonta tofua – 1 rkl vehnäjauhoja – 30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Leikkaa tofu kuutioiksi ja marinoi niitä 5 minuuttia Kikkomanin soijakastikkeessa. Pyörittele tofunpalat sitten jauhoissa ja paista kullanruskeiksi. Laita palat talouspaperin päälle.
Vaihe 3
30 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 75 ml vettä – 1 tl perunajauhoa
Sekoita Kikkomanin soijakastike, vesi ja perunajauhot.
Vaihe 4
50 ml öljyä – 50 g mungpavun ituja – ½ tl chilihiutaleita – 2 rkl kevätsipulia (pilkottuna) – 2 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy
Lämmitä öljy pannulla ja kuullota salottisipuli ja valkosipuli. Lisää sitten porkkana ja paprika ja jatka paistamista 2-3 minuuttia. Lisää tofu, mungpavun idut ja keitetyt nuudelit. Sekoita joukkoon vaiheessa 3 valmistettu kastike ja mausta chilihiutaleilla ja Kikkomanin seesamiöljyllä. Annostele ruoka lautasille ja koristele pilkotulla kevätsipulilla.
Vinkki:
Halutessasi voit käyttää tofun sijaan broilerinlihaa.
Voit koristella annokset paahdetuilla maapähkinöillä.
Resepti-ID: 1213
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä