Ramen caprese
Ramen caprese

Ramen caprese

4,7 3 arviot
kokonaisaika 20 min
10 min esivalmistelut
10 min valmistus

Italialaisvaikutteinen ramen-keitto saa upean värinsä ja makunsa aromaattisesta basilikapestosta. Caprese-tyylin mukaisesti keiton kruunaavat tomaatti- ja mozzarella-siivut.

Ainekset

2 annosta
30 g
basilikan lehtiä
1 
valkosipulinkynsi
2 ½ rkl
oliiviöljyä
10 g
pinjansiemeniä
4 
keskikokoista tomaattia
180 g
mozzarellaa
 ½ 
avokado
200 g
ramen-nuudeleita
540 ml
vettä
15 g
pilkottuja pähkinöitä, esim. cashewpähkinöitä
1 hyppysellinen
vastajauhettua mustapippuria
Tilkka oliiviöljyä
Ravintosisältö (per annos):3.623 kJ / 865 kcal
63 gRasva
28 gProteiini
42 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

20 g basilikan lehtiä – 1  valkosipulinkynsi – 2 ½ rkl oliiviöljyä – 10 g pinjansiemeniä

Silppua basilika ja soseuta se kuoritun valkosipulinkynnen, oliiviöljyn ja pinjansiementen kanssa sileäksi soseeksi.

Vaihe 2

4  keskikokoista tomaattia – 180 g mozzarellaa – 10 g basilikan lehtiä –  ½  avokado

Viipaloi tomaatit ja mozzarella samanpaksuisiksi siivuiksi (0,5–1 cm) ja asettele ne ympyrän muotoon kahdelle lautaselle. Silppua basilika ja ripottele se tomaattien ja mozzarellan päälle. Kuutioi avokado ja jätä odottamaan.

Vaihe 3

200 g ramen-nuudeleita – 50 ml Kikkoman Ramen Nuudelikeittopohjatiiviste - Shoyun (Soijakastike) Makuinen4 tl Kikkoman Teriyaki - marinadi540 ml vettä

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa Kikkoman ramen-liemipohja, Kikkoman teriyaki-marinadi, vaiheen 1 pesto sekä vesi puoliksi kahteen kulhoon ja sekoita ainekset yhteen.

Vaihe 4

15 g pilkottuja pähkinöitä, esim. cashewpähkinöitä – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 hyppysellinen vastajauhettua mustapippuria – Tilkka oliiviöljyä

Lisää nuudelit keittoon ja asettele tomaatti- ja mozzarellasiivut varovasti kulhoon lusikan tai lastan avulla. Ripottele avokadokuutiot ja pähkinät ramen-keiton päälle ja koristele Kikkomanin soijakastikkeella, mustapippurilla ja oliiviöljyllä ennen tarjoilua.

Vinkki:

Jos aikaa on vähän, voit käyttää valmista genovese-pestoa omatekoisen sijaan. Keiton väri on silloin hiukan vaaleampi.

Resepti-ID: 1472

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

20 g basilikan lehtiä – 1 valkosipulinkynsi – 2 ½ rkl oliiviöljyä – 10 g pinjansiemeniä

Silppua basilika ja soseuta se kuoritun valkosipulinkynnen, oliiviöljyn ja pinjansiementen kanssa sileäksi soseeksi.

4 keskikokoista tomaattia – 180 g mozzarellaa – 10 g basilikan lehtiä – ½ avokado

Viipaloi tomaatit ja mozzarella samanpaksuisiksi siivuiksi (0,5–1 cm) ja asettele ne ympyrän muotoon kahdelle lautaselle. Silppua basilika ja ripottele se tomaattien ja mozzarellan päälle. Kuutioi avokado ja jätä odottamaan.

200 g ramen-nuudeleita – 50 ml Kikkoman Ramen Nuudelikeittopohjatiiviste - Shoyun (Soijakastike) Makuinen4 tl Kikkoman Teriyaki - marinadi540 ml vettä

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa Kikkoman ramen-liemipohja, Kikkoman teriyaki-marinadi, vaiheen 1 pesto sekä vesi puoliksi kahteen kulhoon ja sekoita ainekset yhteen.

15 g pilkottuja pähkinöitä, esim. cashewpähkinöitä – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 hyppysellinen vastajauhettua mustapippuria – Tilkka oliiviöljyä

Lisää nuudelit keittoon ja asettele tomaatti- ja mozzarellasiivut varovasti kulhoon lusikan tai lastan avulla. Ripottele avokadokuutiot ja pähkinät ramen-keiton päälle ja koristele Kikkomanin soijakastikkeella, mustapippurilla ja oliiviöljyllä ennen tarjoilua.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.