

Ramen caprese
Italialaisvaikutteinen ramen-keitto saa upean värinsä ja makunsa aromaattisesta basilikapestosta. Caprese-tyylin mukaisesti keiton kruunaavat tomaatti- ja mozzarella-siivut.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1

20 g basilikan lehtiä – 1 valkosipulinkynsi – 2 ½ rkl oliiviöljyä – 10 g pinjansiemeniä
Silppua basilika ja soseuta se kuoritun valkosipulinkynnen, oliiviöljyn ja pinjansiementen kanssa sileäksi soseeksi.
Vaihe 2

4 keskikokoista tomaattia – 180 g mozzarellaa – 10 g basilikan lehtiä – ½ avokado
Viipaloi tomaatit ja mozzarella samanpaksuisiksi siivuiksi (0,5–1 cm) ja asettele ne ympyrän muotoon kahdelle lautaselle. Silppua basilika ja ripottele se tomaattien ja mozzarellan päälle. Kuutioi avokado ja jätä odottamaan.
Vaihe 3

200 g ramen-nuudeleita – 50 ml Kikkoman Ramen Nuudelikeittopohjatiiviste - Shoyun (Soijakastike) Makuinen – 4 tl Kikkoman Teriyaki - marinadi – 540 ml vettä
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa Kikkoman ramen-liemipohja, Kikkoman teriyaki-marinadi, vaiheen 1 pesto sekä vesi puoliksi kahteen kulhoon ja sekoita ainekset yhteen.
Vaihe 4
15 g pilkottuja pähkinöitä, esim. cashewpähkinöitä – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 hyppysellinen vastajauhettua mustapippuria – Tilkka oliiviöljyä
Lisää nuudelit keittoon ja asettele tomaatti- ja mozzarellasiivut varovasti kulhoon lusikan tai lastan avulla. Ripottele avokadokuutiot ja pähkinät ramen-keiton päälle ja koristele Kikkomanin soijakastikkeella, mustapippurilla ja oliiviöljyllä ennen tarjoilua.
Vinkki:
Jos aikaa on vähän, voit käyttää valmista genovese-pestoa omatekoisen sijaan. Keiton väri on silloin hiukan vaaleampi.
Resepti-ID: 1472
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä