Teriyaki-kanaa kasvisten ja pastan kera
Teriyaki-kanaa kasvisten ja pastan kera

Teriyaki-kanaa kasvisten ja pastan kera

kokonaisaika180 min
40 minesivalmistelut
120 minmarinointi
20 minvalmistus

Ainekset

4 annosta
4 
broilerin rintafileetä (200 g / filee)
 ½ 
parsakaali
400 g
vihreitä papuja
2 
paprikaa
2 
(punaista) sipulia
400 g
kurpitsaa
400 g
pastaa (tagliatelle, pappardelle)
suolaa ja pippuria

Valmistus

Vaihe 1

Aseta broilerin rintafileet marinoitumaan muutamaksi tunniksi Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettuun Teriyaki-kastikkeeseen. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Huuhdo ja puhdista kasvikset. Leikkaa parsakaalista varsi pois ja revi parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Puhdista pavut. Halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Leikkaa kurpitsasta kuoret pois ja leikkaa hedelmäliha siivuiksi. Kiehauta parsakaalia, kurpitsansiivuja ja papuja muutaman minuutin ajan suolatussa vedessä. Nosta kasvikset ja marinoidut broilerifileet uunivuokaan. Lisää joukkoon paloiteltu paprika. Paista broilerifileitä ja kasviksia 180-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.

Vaihe 2

Keitä pasta runsaasti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile pasta yhdessä kasvisten ja broilerin rintafileen kanssa ja lorauta päälle hieman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta.

Resepti-ID: 431

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Aseta broilerin rintafileet marinoitumaan muutamaksi tunniksi Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettuun Teriyaki-kastikkeeseen. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Huuhdo ja puhdista kasvikset. Leikkaa parsakaalista varsi pois ja revi parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Puhdista pavut. Halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Leikkaa kurpitsasta kuoret pois ja leikkaa hedelmäliha siivuiksi. Kiehauta parsakaalia, kurpitsansiivuja ja papuja muutaman minuutin ajan suolatussa vedessä. Nosta kasvikset ja marinoidut broilerifileet uunivuokaan. Lisää joukkoon paloiteltu paprika. Paista broilerifileitä ja kasviksia 180-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.

Keitä pasta runsaasti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile pasta yhdessä kasvisten ja broilerin rintafileen kanssa ja lorauta päälle hieman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.