Lahnafileet Ponzu-kastikkeella
Valmistus
Vaihe 1
Lisukkeen valmistus: Leikkaa fenkoli erittäin ohuiksi suikaleiksi ja aseta sivuun odottamaan. Kuori ja raasta porkkana. Silppua yrtit hienoksi, kuori sipuli ja pilko pieniksi kuutioiksi. Kaada oliiviöljy ja Ponzu-sitrussoijakastike salaattikulhoon ja sekoita hyvin keskenään. Lisää joukkoon yrtit ja sekoita.
Vaihe 2
Nosta kvinoa erilliseen kulhoon, sekoita ja aseta sivuun odottamaan. Kuumenna Ponzu-sitrussoijakastike suurella pannulla. Nosta lahnafileet pannulle ja paista fileitä molemmin puolin keskisuurella lämmöllä 2 minuuttia. Ripottele päälle tilliä ja nosta pannu pois liedeltä. Nosta fileet tarjoiluastiaan, mausta pippurilla ja pirskottele päälle loput paistinliemestä. Ripottele kvinoan päälle yrttejä ja muutama fenkolisuikale ja tarjoile.
Resepti-ID: 196
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä