Soija-hunajasiivet
Mehevän tahmeat grillatut kanansiivet tuoksuvat hunajalta ja tarjoillaan karamellisoitujen kasvisten kera. Helppoa ja herkullista!
Ainekset
Grillattavat kasvikset:
Valmistus
Vaihe 1
Laita siipipalat kulhoon
Vaihe 2
Valmista marinadi toisessa kulhossa: sekoita viini, Kikkomanin soijakastike, oliiviöljy, sitruunan mehu ja kuori, hunaja, kuivatut yrtit, valkosipuli ja mausteet.
Vaihe 3
Sivele marinadi siipipaloihin ja jätä marinoitumaan.
Vaihe 4
Kuori kasvikset ja paloittele ne.
Vaihe 5
Laita kasvikset kulhoon ja sekoita joukkoon Kikkomanin soijakastike, hunaja, oliiviöljy ja timjami. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 6
Grillaa siipipaloja keskilämmöllä n. 10 minuuttia kummaltakin puolelta ja kasviksia 25-30 minuuttia kummaltakin puolelta.
Vaihe 7
Kääntele siipipaloja ja kasviksia grillauksen aikana.
Resepti-ID: 1109
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä