Miso-hunajapaahdetut munakoisot
Munakoiso on monipuolinen kasvis. Tällä kertaa se maustetaan misolla, hunajalla, Kikkomanin soijakastikkeella, seesamiöljyllä, inkiväärillä sekä valkosipulilla ja paahdetaan uunissa kullanruskeaksi.
Valmistus
Vaihe 1
Lämmitä uuni 180-asteiseksi. Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja viillä veitsellä ristikko puolikkaiden sisäpinnalle varoen viiltämästä kuoren läpi. Aseta munakoisot leivinpaperilla vuoratulle pellille leikkuupinnat ylöspäin.
Vaihe 2
Sekoita miso, hunaja, soijakastike, seesamiöljy, inkivääri, valkosipuli sekä 2–3 rkl vettä sileäksi tahnaksi. Sivele tahna munakoisojen päälle ja paahda uunissa 35–45 minuuttia, kunnes munakoisot ovat kullanruskeita ja pehmeitä. Ripottele päälle kevätsipulia ja seesaminsiemeniä ja tarjoile.
Resepti-ID: 254
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä