Kalakeitto katkaravuista ja turskasta
Tomaattinen keitto saa herkullisen makunsa turskasta ja katkaravuista. Kookosmaito viimeistelee maut ja tekee keitosta ihanan täyteläisen.
Valmistus
Vaihe 1
1 rkl voita – 3 valkosipulinkynttä – ¼ keltainen paprika – ½ chilipalko
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa paprika ja chili pieniksi kuutioiksi. Sulata voi pannulla keskilämmöllä. Lisää kasvikset ja paista niitä minuutin verran.
Vaihe 2
500 g paseerattua tomaattia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 l kasvislientä
Kuumenna kasvisliemi kattilassa. Lisää kattilaan paseerattu tomaatti ja Kikkomanin soijakastike. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
Vaihe 3
200 g katkarapuja – 300 g turskafileetä – ½ limetti – 100 ml kookosmaitoa – 1 nippu persiljaa tai korianteria
Silppua persilja tai korianteri. Huuhtele katkaravut ja poista pyrstöt. Leikkaa turska paksuiksi kuutioiksi. Lisää turskapalat keittoon ja 5 minuutin päästä katkaravut. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia. Mausta keitto limetin mehulla ja kookosmaidolla ja tarjoile silputun persiljan tai korianterin kanssa.
Resepti-ID: 1301
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä