Kalakeitto katkaravuista ja turskasta
Kalakeitto katkaravuista ja turskasta

Kalakeitto katkaravuista ja turskasta

kokonaisaika30 min
10 minesivalmistelut
20 minvalmistus

Tomaattinen keitto saa herkullisen makunsa turskasta ja katkaravuista. Kookosmaito viimeistelee maut ja tekee keitosta ihanan täyteläisen.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
1 rkl
voita
3 
valkosipulinkynttä
 ¼ 
keltainen paprika
 ½ 
chilipalko
500 g
paseerattua tomaattia
1 l
kasvislientä
200 g
katkarapuja
300 g
turskafileetä
 ½ 
limetti
100 ml
kookosmaitoa
1 nippu
persiljaa tai korianteria
Ravintosisältö (per annos):1888 kJ / 451 kcal
21 gRasva
56 gProteiini
18 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1 rkl voita – 3  valkosipulinkynttä –  ¼  keltainen paprika –  ½  chilipalko

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa paprika ja chili pieniksi kuutioiksi. Sulata voi pannulla keskilämmöllä. Lisää kasvikset ja paista niitä minuutin verran.

Vaihe 2

500 g paseerattua tomaattia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 l kasvislientä

Kuumenna kasvisliemi kattilassa. Lisää kattilaan paseerattu tomaatti ja Kikkomanin soijakastike. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.

Vaihe 3

200 g katkarapuja – 300 g turskafileetä –  ½  limetti – 100 ml kookosmaitoa – 1 nippu persiljaa tai korianteria

Silppua persilja tai korianteri. Huuhtele katkaravut ja poista pyrstöt. Leikkaa turska paksuiksi kuutioiksi. Lisää turskapalat keittoon ja 5 minuutin päästä katkaravut. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia. Mausta keitto limetin mehulla ja kookosmaidolla ja tarjoile silputun persiljan tai korianterin kanssa.

Resepti-ID: 1301

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 rkl voita – 3 valkosipulinkynttä – ¼ keltainen paprika – ½ chilipalko

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa paprika ja chili pieniksi kuutioiksi. Sulata voi pannulla keskilämmöllä. Lisää kasvikset ja paista niitä minuutin verran.

500 g paseerattua tomaattia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 l kasvislientä

Kuumenna kasvisliemi kattilassa. Lisää kattilaan paseerattu tomaatti ja Kikkomanin soijakastike. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.

200 g katkarapuja – 300 g turskafileetä – ½ limetti – 100 ml kookosmaitoa – 1 nippu persiljaa tai korianteria

Silppua persilja tai korianteri. Huuhtele katkaravut ja poista pyrstöt. Leikkaa turska paksuiksi kuutioiksi. Lisää turskapalat keittoon ja 5 minuutin päästä katkaravut. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia. Mausta keitto limetin mehulla ja kookosmaidolla ja tarjoile silputun persiljan tai korianterin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.