Kasvis-nuudeliwokki ja maapähkinäkastike
Kun nuudelihimo iskee, on tästä ohjeesta apua. Maukkaat misonuudelit saavat seurakseen maapähkinäkastikkeen sekä kaalia, porkkanaa ja edamame-papuja. Ja mikä parasta, annos valmistuu 20 minuutissa!
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
150 g ramen-pikanuudeleita – 100 g pak-choita (pinaattikiinankaalia) – 1 sipuli – ½ porkkana – 30 g kuorittuja edamame-papuja – 1 valkosipulinkynsi – 1 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy
Keitä nuudelit paketin ohjeiden mukaan.
Paloittele vihannekset ja paista niitä Kikkomanin seesamiöljyssä 2 minuuttia sekoittaen usein.
Vaihe 2
1 rkl maapähkinävoita – 1 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 tl misotahnaa – ¼ tl chilijauhetta – 1 rkl sitruunamehua – 1 tl sokeria – 60 ml vettä
Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Lisää seos sekä keitetyt nuudelit pannulle kasvisten joukkoon. Sekoita.
Vaihe 3
1 kevätsipulia koristeluun – 2 rkl maapähkinöitä
Pilko maapähkinät ja silppua kevätsipuli. Laita nuudeliseos eväsrasioihin ja ripottele päälle kevätsipuli ja maapähkinät.
Resepti-ID: 1322
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä