Teriyakilohta riisinuudelien kera
Nopea ja helppo teriyakilohi sopii hyvin arki-illan ateriaksi. Seesaminsiemeniä sisältävä teriyaki-kastike tuo annokseen pähkinäistä makeutta.
Valmistus
Vaihe 1
250 g lohifileetä – 2 rkl sitruunamehua – 1 rkl chilihiutaleita – 1 rkl tuoretta timjamia – 1 rkl tuoretta rosmariinia
Leikkaa lohifilee kahteen osaan. Hiero sen pintaan sitruunamehu, chilihiutaleet ja silputut yrtit.
Vaihe 2
3 rkl Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike – 1 rkl oliiviöljyä
Paista fileitä parilapannulla oliiviöljyssä. Käännä fileet ympäri ja valele teriyakikastikkeella. Jatka paistamista vielä 2-3 minuuttia.
Vaihe 3
200 g riisinuudeleita
Valmista sillä välin riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Vaihe 4
1 tl mustia seesaminsiemeniä – ½ sitruuna tarjoiluun
Asettele valutetut nuudelit lautasille ja lohifileet niiden päälle. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tarjoile sitruunalohkojen kera.
Resepti-ID: 1172
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä