Mini-kalkkunapihvit ja jogurttikastike
Mini-kalkkunapihvit ja jogurttikastike

Mini-kalkkunapihvit ja jogurttikastike

4 1 arviot
kokonaisaika 15 min
10 min esivalmistelut
5 min valmistus

Rapeat minipihvit ovat nopeatekoisia ja maistuvat sekä kylminä että lämpiminä. Soijakastike tuo pihveihin sekä jogurttikastikkeeseen umamista makua, eikä suolaa tarvitse erikseen lisätä.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
200 g
kalkkunan jauhelihaa
3 
kananmunaa (1 raaka ja 2 kovaksikeitettyä)
 ½ tl
pippuria
1 ½ rkl
kasviöljyä
Muutama salaatinlehti
 ½ 
punasipuli
50 g
säilykemaissia
1 rkl
maustamatonta jogurttia
Ravintosisältö (per annos):2.135 kJ / 510 kcal
24 gRasva
34 gProteiini
36 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

200 g kalkkunan jauhelihaa – 1  kananmuna (raaka) – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ tl pippuria – 3 rkl Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho1 ½ rkl kasviöljyä

Sekoita kalkkunan jauheliha, kananmuna, Kikkoman soijakastike ja 1 rkl Kikkoman panko-korppujauhoja. Muotoile massasta pieniä pihvejä, kierittele ne lopuksi Kikkoman panko-korppujauhoissa ja paista kasviöljyssä kummaltakin puolelta kypsiksi.

Vaihe 2

Muutama salaatinlehti –  ½  punasipuli – 50 g säilykemaissia – 1 rkl maustamatonta jogurttia –  ¼ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2  kovaksikeitettyä kananmunaa

Suikaloi punasipuli ohuesti ja sekoita se kulhossa salaatin ja maissin kanssa. Sekoita jogurtti sekä Kikkoman soijakastike keskenään ja sekoita kastike salaatin joukkoon. Leikkaa kananmunat 4 osaan ja asettele lohkot salaatin päälle. Tarjoile pihvit salaatin kera.

Vinkki:

Pannulla paistamisen sijaan voit myös kypsentää pihvit uunissa. Jogurttikastike maistuu vieläkin paremmalta, jos teet sen jo edellisenä päivänä – näin maut ehtivät tekeytyä.

Resepti-ID: 1571

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

200 g kalkkunan jauhelihaa – 1 kananmuna (raaka) – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ tl pippuria – 3 rkl Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho1 ½ rkl kasviöljyä

Sekoita kalkkunan jauheliha, kananmuna, Kikkoman soijakastike ja 1 rkl Kikkoman panko-korppujauhoja. Muotoile massasta pieniä pihvejä, kierittele ne lopuksi Kikkoman panko-korppujauhoissa ja paista kasviöljyssä kummaltakin puolelta kypsiksi.

Muutama salaatinlehti – ½ punasipuli – 50 g säilykemaissia – 1 rkl maustamatonta jogurttia – ¼ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 kovaksikeitettyä kananmunaa

Suikaloi punasipuli ohuesti ja sekoita se kulhossa salaatin ja maissin kanssa. Sekoita jogurtti sekä Kikkoman soijakastike keskenään ja sekoita kastike salaatin joukkoon. Leikkaa kananmunat 4 osaan ja asettele lohkot salaatin päälle. Tarjoile pihvit salaatin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.