

Mini-kalkkunapihvit ja jogurttikastike
Rapeat minipihvit ovat nopeatekoisia ja maistuvat sekä kylminä että lämpiminä. Soijakastike tuo pihveihin sekä jogurttikastikkeeseen umamista makua, eikä suolaa tarvitse erikseen lisätä.
Valmistus
Vaihe 1

200 g kalkkunan jauhelihaa – 1 kananmuna (raaka) – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ tl pippuria – 3 rkl Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho – 1 ½ rkl kasviöljyä
Sekoita kalkkunan jauheliha, kananmuna, Kikkoman soijakastike ja 1 rkl Kikkoman panko-korppujauhoja. Muotoile massasta pieniä pihvejä, kierittele ne lopuksi Kikkoman panko-korppujauhoissa ja paista kasviöljyssä kummaltakin puolelta kypsiksi.
Vaihe 2

Muutama salaatinlehti – ½ punasipuli – 50 g säilykemaissia – 1 rkl maustamatonta jogurttia – ¼ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 kovaksikeitettyä kananmunaa
Suikaloi punasipuli ohuesti ja sekoita se kulhossa salaatin ja maissin kanssa. Sekoita jogurtti sekä Kikkoman soijakastike keskenään ja sekoita kastike salaatin joukkoon. Leikkaa kananmunat 4 osaan ja asettele lohkot salaatin päälle. Tarjoile pihvit salaatin kera.
Vinkki:
Pannulla paistamisen sijaan voit myös kypsentää pihvit uunissa. Jogurttikastike maistuu vieläkin paremmalta, jos teet sen jo edellisenä päivänä – näin maut ehtivät tekeytyä.
Resepti-ID: 1571
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä