

Tahini-soijakasvikset kvinoalla
Lehtikaalia, ruusukaalia sekä sipulia makean mausteisessa tahini-kastikkeessa, johon Kikkoman vähäsuolainen soijakastike antaa omaleimaisen säväyksensä. Aromaattinen annos tarjoillaan herneiden ja kvinoan kera.
Valmistus
Vaihe 1

90 g lehtikaalia – 300 g ruusukaalia ryöpättynä – 50 g punasipulia – 3 rkl oliiviöljyä – 3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 rkl tahinia – 3 rkl vettä – 2 tl hunajaa – ½ tl chilihiutaleita – ½ rkl valkoisia seesaminsiemeniä
Poista lehtikaalin ruodit, halkaise ruusukaalit ja suikaloi sipuli. Kuullota kasviksia oliiviöljyssä 3 minuuttia. Sekoita kulhossa Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, tahini, vesi, hunaja ja chili. Kaada kastike pannulle ja keitä seosta kokoon 8 minuuttia, kunnes kasvikset pehmenevät. Ripottele seesaminsiemeniä seoksen päälle.
Vaihe 2

140 g pakasteherneitä – 150 g keitettyä kvinoaa – ½ rkl silputtua persiljaa
Keitä herneitä 4 minuuttia, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Laita kvinoa eväsrasiaan, lisää vaiheen 1 kasvikset sekä keitetyt herneet. Ripottele päälle silputtua persiljaa.
Resepti-ID: 1551
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä




















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)















































