Tahini-soijakasvikset kvinoalla
Tahini-soijakasvikset kvinoalla

Tahini-soijakasvikset kvinoalla

5 8 arviot
kokonaisaika 25 min
10 min esivalmistelut
15 min valmistus

Lehtikaalia, ruusukaalia sekä sipulia makean mausteisessa tahini-kastikkeessa, johon Kikkoman vähäsuolainen soijakastike antaa omaleimaisen säväyksensä. Aromaattinen annos tarjoillaan herneiden ja kvinoan kera.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
90 g
lehtikaalia
300 g
ruusukaalia ryöpättynä
50 g
punasipulia
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
tahinia
3 rkl
vettä
2 tl
hunajaa
 ½ tl
chilihiutaleita
 ½ rkl
valkoisia seesaminsiemeniä
140 g
pakasteherneitä
150 g
keitettyä kvinoaa
 ½ rkl
silputtua persiljaa
Ravintosisältö (per annos):2.004 kJ / 479 kcal
21 gRasva
19 gProteiini
59 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

90 g lehtikaalia – 300 g ruusukaalia ryöpättynä – 50 g punasipulia – 3 rkl oliiviöljyä – 3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl tahinia – 3 rkl vettä – 2 tl hunajaa –  ½ tl chilihiutaleita –  ½ rkl valkoisia seesaminsiemeniä

Poista lehtikaalin ruodit, halkaise ruusukaalit ja suikaloi sipuli. Kuullota kasviksia oliiviöljyssä 3 minuuttia. Sekoita kulhossa Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, tahini, vesi, hunaja ja chili. Kaada kastike pannulle ja keitä seosta kokoon 8 minuuttia, kunnes kasvikset pehmenevät. Ripottele seesaminsiemeniä seoksen päälle.

Vaihe 2

140 g pakasteherneitä – 150 g keitettyä kvinoaa –  ½ rkl silputtua persiljaa

Keitä herneitä 4 minuuttia, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Laita kvinoa eväsrasiaan, lisää vaiheen 1 kasvikset sekä keitetyt herneet. Ripottele päälle silputtua persiljaa.

Resepti-ID: 1551

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

90 g lehtikaalia – 300 g ruusukaalia ryöpättynä – 50 g punasipulia – 3 rkl oliiviöljyä – 3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl tahinia – 3 rkl vettä – 2 tl hunajaa – ½ tl chilihiutaleita – ½ rkl valkoisia seesaminsiemeniä

Poista lehtikaalin ruodit, halkaise ruusukaalit ja suikaloi sipuli. Kuullota kasviksia oliiviöljyssä 3 minuuttia. Sekoita kulhossa Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, tahini, vesi, hunaja ja chili. Kaada kastike pannulle ja keitä seosta kokoon 8 minuuttia, kunnes kasvikset pehmenevät. Ripottele seesaminsiemeniä seoksen päälle.

140 g pakasteherneitä – 150 g keitettyä kvinoaa – ½ rkl silputtua persiljaa

Keitä herneitä 4 minuuttia, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Laita kvinoa eväsrasiaan, lisää vaiheen 1 kasvikset sekä keitetyt herneet. Ripottele päälle silputtua persiljaa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.