Camembert-kesäkurpitsapiiraset
Camembert-kesäkurpitsapiiraset

Camembert-kesäkurpitsapiiraset

kokonaisaika 32 min
10 min esivalmistelut
22 min valmistus

Camembertjuustolla, kesäkurpitsalla ja punasipulilla täytettyjen piirasten maku syvenee tilkalla Kikkoman soijakastiketta. Piiraset on helppo pakata mukaan, ja ne maistuvat herkullisilta sekä lämpiminä että kylminä.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
100 g
camembertia
180 g
kesäkurpitsaa
50 g
punasipulia
3 
kananmunaa
2 rkl
kreikkalaista jogurttia
2 tl
srirachaa
1 tl
tuoretta timjamia silputtuna
150 g
lehtitaikinaa
Ravintosisältö (per annos):3.021 kJ / 722 kcal
49 gRasva
28 gProteiini
42 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

100 g camembertia – 180 g kesäkurpitsaa – 50 g punasipulia

Viipaloi camembert. Siivuta kesäkurpitsa ja leikkaa siivut puoliksi. Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi.

Vaihe 2

3  kananmunaa – 2 rkl kreikkalaista jogurttia – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike2 tl srirachaa – 1 tl tuoretta timjamia silputtuna

Vatkaa sekaisin kananmunat, jogurtti, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, sriracha sekä timjami.

Vaihe 3

150 g lehtitaikinaa

Vuoraa neljä pientä piirakkavuokaa (halkaisija n. 10 cm) lehtitaikinalla ja pistele pohjiin reikiä. Lisää kasvikset, kaada munaseos niiden sekaan ja asettele camembert-viipaleet päälle. Paista 210-asteisessa uunissa 22 minuuttia (tasalämpö). Anna jäähtyä ritilän päällä, irrota vuoista ja siirrä eväsrasiaan.

Vinkki:

Voit paistaa piiraset myös airfryerissa.

Resepti-ID: 1546

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

100 g camembertia – 180 g kesäkurpitsaa – 50 g punasipulia

Viipaloi camembert. Siivuta kesäkurpitsa ja leikkaa siivut puoliksi. Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi.

3 kananmunaa – 2 rkl kreikkalaista jogurttia – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike2 tl srirachaa – 1 tl tuoretta timjamia silputtuna

Vatkaa sekaisin kananmunat, jogurtti, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, sriracha sekä timjami.

150 g lehtitaikinaa

Vuoraa neljä pientä piirakkavuokaa (halkaisija n. 10 cm) lehtitaikinalla ja pistele pohjiin reikiä. Lisää kasvikset, kaada munaseos niiden sekaan ja asettele camembert-viipaleet päälle. Paista 210-asteisessa uunissa 22 minuuttia (tasalämpö). Anna jäähtyä ritilän päällä, irrota vuoista ja siirrä eväsrasiaan.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.