

Camembert-kesäkurpitsapiiraset
Camembertjuustolla, kesäkurpitsalla ja punasipulilla täytettyjen piirasten maku syvenee tilkalla Kikkoman soijakastiketta. Piiraset on helppo pakata mukaan, ja ne maistuvat herkullisilta sekä lämpiminä että kylminä.
Valmistus
Vaihe 1

100 g camembertia – 180 g kesäkurpitsaa – 50 g punasipulia
Viipaloi camembert. Siivuta kesäkurpitsa ja leikkaa siivut puoliksi. Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi.
Vaihe 2

3 kananmunaa – 2 rkl kreikkalaista jogurttia – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 2 tl srirachaa – 1 tl tuoretta timjamia silputtuna
Vatkaa sekaisin kananmunat, jogurtti, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, sriracha sekä timjami.
Vaihe 3

150 g lehtitaikinaa
Vuoraa neljä pientä piirakkavuokaa (halkaisija n. 10 cm) lehtitaikinalla ja pistele pohjiin reikiä. Lisää kasvikset, kaada munaseos niiden sekaan ja asettele camembert-viipaleet päälle. Paista 210-asteisessa uunissa 22 minuuttia (tasalämpö). Anna jäähtyä ritilän päällä, irrota vuoista ja siirrä eväsrasiaan.
Vinkki:
Voit paistaa piiraset myös airfryerissa.
Resepti-ID: 1546
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä