Kalkkuna-salaattiwrapit
Kalkkuna-salaattiwrapit

Kalkkuna-salaattiwrapit

kokonaisaika 5 min
5 min esivalmistelut

Kevyissä salaattiwrapeissa on herkullinen kalkkuna-kesäkurpitsatäyte. Simppeli kastike jogurtista ja Kikkoman soijakastikkeesta tuo makuihin syvyyttä, eikä suolaa tarvitse lisätä erikseen.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
6 
isoa salaatinlehteä
1 rkl
kasviöljyä
1 
punasipuli silputtuna
150 g
kalkkunan jauhelihaa
 ¼ 
kesäkurpitsa ohuina siivuina
50 g
kirsikkatomaatteja

Soija-jogurttikastike:

2 rkl
maustamatonta jogurttia
Ravintosisältö (per annos):1.759 kJ / 420 kcal
20 gRasva
27 gProteiini
24 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1 rkl kasviöljyä – 1  punasipuli silputtuna – 150 g kalkkunan jauhelihaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ¼  kesäkurpitsa ohuina siivuina – 6  isoa salaatinlehteä – 50 g kirsikkatomaatteja

Kuumenna kasviöljy pannulla. Ota silputusta sipulista puolet ja paista sitä jauhelihan, Kikkoman soijakastikkeen ja kesäkurpitsan kanssa n. 5 minuuttia, kunnes neste on haihtunut. Lusikoi kalkkunatäytettä salaatinlehdille. Halkaise kirsikkatomaatit ja asettele ne täytteen päälle lopun sipulin kera.

Vaihe 2

2 rkl maustamatonta jogurttia –  ½ tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita jogurtti sekä Kikkoman soijakastike. Valuta kastiketta täytteen päälle ja pakkaa wrapit eväsrasiaan.

Vinkki:

Voit tehdä myös perinteisiä wrappeja korvaamalla salaatinlehdet tortilloilla. Kastike toimii hyvin myös grillattujen kasvisten kanssa tai salaatinkastikkeena.

Resepti-ID: 1573

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 rkl kasviöljyä – 1 punasipuli silputtuna – 150 g kalkkunan jauhelihaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ¼ kesäkurpitsa ohuina siivuina – 6 isoa salaatinlehteä – 50 g kirsikkatomaatteja

Kuumenna kasviöljy pannulla. Ota silputusta sipulista puolet ja paista sitä jauhelihan, Kikkoman soijakastikkeen ja kesäkurpitsan kanssa n. 5 minuuttia, kunnes neste on haihtunut. Lusikoi kalkkunatäytettä salaatinlehdille. Halkaise kirsikkatomaatit ja asettele ne täytteen päälle lopun sipulin kera.

2 rkl maustamatonta jogurttia – ½ tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita jogurtti sekä Kikkoman soijakastike. Valuta kastiketta täytteen päälle ja pakkaa wrapit eväsrasiaan.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.