

Kalkkuna-salaattiwrapit
Kevyissä salaattiwrapeissa on herkullinen kalkkuna-kesäkurpitsatäyte. Simppeli kastike jogurtista ja Kikkoman soijakastikkeesta tuo makuihin syvyyttä, eikä suolaa tarvitse lisätä erikseen.
Valmistus
Vaihe 1

1 rkl kasviöljyä – 1 punasipuli silputtuna – 150 g kalkkunan jauhelihaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ¼ kesäkurpitsa ohuina siivuina – 6 isoa salaatinlehteä – 50 g kirsikkatomaatteja
Kuumenna kasviöljy pannulla. Ota silputusta sipulista puolet ja paista sitä jauhelihan, Kikkoman soijakastikkeen ja kesäkurpitsan kanssa n. 5 minuuttia, kunnes neste on haihtunut. Lusikoi kalkkunatäytettä salaatinlehdille. Halkaise kirsikkatomaatit ja asettele ne täytteen päälle lopun sipulin kera.
Vaihe 2

2 rkl maustamatonta jogurttia – ½ tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Sekoita jogurtti sekä Kikkoman soijakastike. Valuta kastiketta täytteen päälle ja pakkaa wrapit eväsrasiaan.
Vinkki:
Voit tehdä myös perinteisiä wrappeja korvaamalla salaatinlehdet tortilloilla. Kastike toimii hyvin myös grillattujen kasvisten kanssa tai salaatinkastikkeena.
Resepti-ID: 1573
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä





















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)














































