

Grillattu kasvis-camembertsalaatti
Grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa, kermaista camembertia sekä paahdettuja saksanpähkinöitä – ja kaiken kruunaa maukas kastike, jossa on Kikkoman soijakastiketta.
Valmistus
Vaihe 1

300 g kesäkurpitsaa – 200 g munakoisoa – 100 g punasipulia – 4 rkl oliiviöljyä – 3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 valkosipulinkynsi silputtuna – 1 tl tuoretta timjamia silputtuna
Viipaloi kesäkurpitsa sekä munakoiso ja leikkaa munakoisoviipaleet vielä kahtia. Halkaise sipulit ja irrottele kerrokset toisistaan. Sekoita kasvisten joukkoon oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, valkosipuli ja timjami. Grillaa kasviksia 5 minuuttia kummaltakin puolelta parilapannulla. Jätä jäähtymään.
Vaihe 2

100 g camembertia – 40 g saksanpähkinöitä
Leikkaa camembert kolmioiksi. Paahda saksanpähkinät ja pilko rouheasti.
Vaihe 3

4 kourallinen rucolaa
Laita rucola eväsrasiaan. Lisää grillatut kasvikset marinadeineen sekä camembert ja ripottele saksanpähkinät päälle.
Vinkki:
Kasvikset voi kypsentää myös grillissä tai uunissa grillivastuksen alla.
Resepti-ID: 1547
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä