

Hunajainen kanawokki
Kikkoman soijakastikkeessa ja hunajassa marinoitu kana maistuu makean mausteiselta. Ruoka valmistuu puolessa tunnissa ja tarjoillaan rapsakoiden kasvisten kera. Soijakastike tuo makuihin syvyyttä.
Valmistus
Vaihe 1

2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ rkl hunajaa – ½ tl raastettua inkivääriä – ½ valkosipulinkynsi silputtuna – 200 g broilerin rintafileetä
Laita kulhoon Kikkoman soijakastike, hunaja, silputtu valkosipuli sekä raastettu inkivääri. Sekoita hyvin. Leikkaa broilerin rintafilee kuutioiksi ja sekoita ne marinadiin.
Vaihe 2

100 g riisiä – 1 rkl kasviöljyä – ½ porkkana – ½ parsakaali – ½ punainen paprika
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa porkkana tulitikuiksi sekä paprika suikaleiksi ja jaa parsakaali nupuiksi. Kuullota kasviksia öljyssä 5 minuuttia.
Vaihe 3

Lisää marinoitu broileri kasvisten joukkoon ja paista 3 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Tarjoile riisin kera.
Vinkki:
Aikaa säästääksesi voit marinoida broilerin jo edellisenä päivänä ja säilyttää sen jääkaapissa. Jos pidät mausteisesta ruoasta, voit lisätä marinadiin hiukan chiliä tai gochujang-tahnaa.
Resepti-ID: 1560
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä




















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)















































