

Lihaisa sienipastasalaatti
Värikkäässä pastasalaatissa on Kikkoman soijakastikkeella maustettuja rouskuvia kasviksia ja jauhelihaa. Kermainen kastike majoneesista ja ketsupista pyöristää makuja ja paahdetut maapähkinät tuovat rapeutta ja kontrastia.
Valmistus
Vaihe 1

1 rkl kasviöljyä – 200 g naudan jauhelihaa – 100 g herkkusieniä viipaloituina – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Kuumenna kasviöljy pannussa ja paista jauheliha jatkuvasti sekoittaen, kunnes kaikki neste on haihtunut. Lisää herkkusieniviipaleet ja Kikkoman soijakastike, paista vielä kaksi minuuttia ja jätä jäähtymään.
Vaihe 2

½ punainen paprika – ½ sipulia – 200 g penne-pasta – 200 g säilykemaissia
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi paprika ja sipuli. Laita penne-pasta isoon kulhoon. Lisää kuutioidut kasvikset, valutettu maissi sekä jäähtynyt jauheliha-sieniseos.
Vaihe 3

1 rkl majoneesia – 1 rkl ketsuppia – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 rkl paahdettuja maapähkinöitä – 1 rkl silputtua kevätsipulia
Sekoita majoneesi, ketsuppi ja Kikkoman soijakastike. Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita hyvin. Koristele paahdetuilla maapähkinöillä ja silputulla kevätsipulilla.
Vinkki:
Salaatti maistuu vielä paremmalta, kun annat sen tekeytyä jääkaapissa muutaman tunnin. Voit halutessasi lisätä joukkoon rucolaa tai salaattisekoitusta.
Resepti-ID: 1566
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä