Kvinoa-ruusukaalisalaatti
Kvinoa-ruusukaalisalaatti

Kvinoa-ruusukaalisalaatti

5 6 arviot
kokonaisaika 20 min
10 min esivalmistelut
10 min valmistus

Terveellisessä kvinoasalaatissa on karamellisoitua ruusukaalia, kananmunaa ja fetaa. Se on helppotekoinen ja ravitseva lounas, jonka makean mausteisia makuja tasapainottaa Kikkoman vähäsuolainen soijakastike.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
300 g
ruusukaalia ryöpättynä
75 ml
oliiviöljyä
3 tl
hunajaa
 ½ tl
chilihiutaleita
2 
kananmunaa
60 g
lehtikaalia
180 g
keitettyä kvinoaa
80 g
fetajuustoa
1 
valkosipulinkynsi silputtuna
 ½ rkl
valkoisia seesaminsiemeniä
20 g
saksanpähkinöitä
Ravintosisältö (per annos):2.682 kJ / 641 kcal
42 gRasva
27 gProteiini
45 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

300 g ruusukaalia ryöpättynä – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike2 tl hunajaa –  ½ tl chilihiutaleita

Halkaise ruusukaalit. Kuumenna oliiviöljy pannulla, lisää ruusukaalit ja kuullota 3 minuuttia. Lisää Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, hunaja sekä chilihiutaleet ja paista vielä 3 minuuttia.

Vaihe 2

2  kananmunaa – 60 g lehtikaalia – 180 g keitettyä kvinoaa – 80 g fetajuustoa

Keitä kananmunat koviksi (7 minuuttia). Poista lehtikaalista lehtiruoti ja paloittele. Annostele kvinoa eväsrasioihin ja lisää sitten ruusukaalit, lehtikaali, halkaistut kananmunat sekä feta.

Vaihe 3

2 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 tl hunajaa – 1  valkosipulinkynsi silputtuna –  ½ rkl valkoisia seesaminsiemeniä – 20  saksanpähkinöitä

Sekoita oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, hunaja sekä valkosipuli. Valuta kastike salaatin päälle ja koristele seesaminsiemenillä ja pähkinöillä.

Resepti-ID: 1554

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

300 g ruusukaalia ryöpättynä – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike2 tl hunajaa – ½ tl chilihiutaleita

Halkaise ruusukaalit. Kuumenna oliiviöljy pannulla, lisää ruusukaalit ja kuullota 3 minuuttia. Lisää Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, hunaja sekä chilihiutaleet ja paista vielä 3 minuuttia.

2 kananmunaa – 60 g lehtikaalia – 180 g keitettyä kvinoaa – 80 g fetajuustoa

Keitä kananmunat koviksi (7 minuuttia). Poista lehtikaalista lehtiruoti ja paloittele. Annostele kvinoa eväsrasioihin ja lisää sitten ruusukaalit, lehtikaali, halkaistut kananmunat sekä feta.

2 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 tl hunajaa – 1 valkosipulinkynsi silputtuna – ½ rkl valkoisia seesaminsiemeniä – 20 saksanpähkinöitä

Sekoita oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, hunaja sekä valkosipuli. Valuta kastike salaatin päälle ja koristele seesaminsiemenillä ja pähkinöillä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.