

Kvinoa-ruusukaalisalaatti
Terveellisessä kvinoasalaatissa on karamellisoitua ruusukaalia, kananmunaa ja fetaa. Se on helppotekoinen ja ravitseva lounas, jonka makean mausteisia makuja tasapainottaa Kikkoman vähäsuolainen soijakastike.
Valmistus
Vaihe 1

300 g ruusukaalia ryöpättynä – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 2 tl hunajaa – ½ tl chilihiutaleita
Halkaise ruusukaalit. Kuumenna oliiviöljy pannulla, lisää ruusukaalit ja kuullota 3 minuuttia. Lisää Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, hunaja sekä chilihiutaleet ja paista vielä 3 minuuttia.
Vaihe 2

2 kananmunaa – 60 g lehtikaalia – 180 g keitettyä kvinoaa – 80 g fetajuustoa
Keitä kananmunat koviksi (7 minuuttia). Poista lehtikaalista lehtiruoti ja paloittele. Annostele kvinoa eväsrasioihin ja lisää sitten ruusukaalit, lehtikaali, halkaistut kananmunat sekä feta.
Vaihe 3

2 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 tl hunajaa – 1 valkosipulinkynsi silputtuna – ½ rkl valkoisia seesaminsiemeniä – 20 saksanpähkinöitä
Sekoita oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, hunaja sekä valkosipuli. Valuta kastike salaatin päälle ja koristele seesaminsiemenillä ja pähkinöillä.
Resepti-ID: 1554
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä




















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)















































