Bataatti-hernekeitto
Bataatti-hernekeitto

Bataatti-hernekeitto

5 7 arviot
kokonaisaika 22 min
10 min esivalmistelut
12 min valmistus

Lämmittävässä keitossa on bataattia, ruusukaalia sekä herneitä, ja sen makumaailmaan tuo syvyyttä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Täydellinen lounas kylmempiin päiviin.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
300 g
bataattia
300 g
ruusukaalia ryöpättynä
50 g
punasipulia
2 rkl
oliiviöljyä
2 
valkosipulinkynttä silputtuna
800 ml
kasvislientä
50 g
pakasteherneitä
100 g
keitettyä kvinoaa
 ½ rkl
silputtua persiljaa
Ravintosisältö (per annos):1.628 kJ / 389 kcal
12 gRasva
14 gProteiini
62 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

300 g bataattia – 300 g ruusukaalia ryöpättynä – 50 g punasipulia – 2 rkl oliiviöljyä – 2  valkosipulinkynttä silputtuna – 800 ml kasvislientä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike50 g pakasteherneitä

Kuori ja kuutioi bataatit. Halkaise ruusukaalit ja silppua sipuli. Kuullota kasviksia kuumassa oliiviöljyssä. Lisää valkosipuli, kasvisliemi sekä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Anna kiehua matalalla lämmöllä 8 minuuttia, lisää sitten herneet ja jatka keittämistä vielä 4 minuuttia.

Vaihe 2

100 g keitettyä kvinoaa –  ½ rkl silputtua persiljaa

Lusikoi kvinoa eväsrasioihin, kaada päälle keittoa ja koristele silputulla persiljalla.

Resepti-ID: 1552

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

300 g bataattia – 300 g ruusukaalia ryöpättynä – 50 g punasipulia – 2 rkl oliiviöljyä – 2 valkosipulinkynttä silputtuna – 800 ml kasvislientä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike50 g pakasteherneitä

Kuori ja kuutioi bataatit. Halkaise ruusukaalit ja silppua sipuli. Kuullota kasviksia kuumassa oliiviöljyssä. Lisää valkosipuli, kasvisliemi sekä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Anna kiehua matalalla lämmöllä 8 minuuttia, lisää sitten herneet ja jatka keittämistä vielä 4 minuuttia.

100 g keitettyä kvinoaa – ½ rkl silputtua persiljaa

Lusikoi kvinoa eväsrasioihin, kaada päälle keittoa ja koristele silputulla persiljalla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.