

Bataatti-hernekeitto
Lämmittävässä keitossa on bataattia, ruusukaalia sekä herneitä, ja sen makumaailmaan tuo syvyyttä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Täydellinen lounas kylmempiin päiviin.
Valmistus
Vaihe 1

300 g bataattia – 300 g ruusukaalia ryöpättynä – 50 g punasipulia – 2 rkl oliiviöljyä – 2 valkosipulinkynttä silputtuna – 800 ml kasvislientä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 50 g pakasteherneitä
Kuori ja kuutioi bataatit. Halkaise ruusukaalit ja silppua sipuli. Kuullota kasviksia kuumassa oliiviöljyssä. Lisää valkosipuli, kasvisliemi sekä Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Anna kiehua matalalla lämmöllä 8 minuuttia, lisää sitten herneet ja jatka keittämistä vielä 4 minuuttia.
Vaihe 2

100 g keitettyä kvinoaa – ½ rkl silputtua persiljaa
Lusikoi kvinoa eväsrasioihin, kaada päälle keittoa ja koristele silputulla persiljalla.
Resepti-ID: 1552
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä




















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)















































