

Uuniturskaa, bataattia & lehtikaalia
Kikkoman vähäsuolaisessa soijakastikkeessa ja sitruunamehussa marinoitu turska paahdetaan uunissa bataatin ja lehtikaalin kera. Helppotekoisessa ruoassa on rohkeita makuja, ja saat siitä terveellisen lounaan tai illallisen.
Valmistus
Vaihe 1

1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 4 tl sitruunamehua – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 tl raastettua inkivääriä – ½ punainen chilipalko – 300 g turskafileetä
Sekoita marinadin ainekset, lisää turskafilee joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa 20 minuuttia.
Vaihe 2

1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 bataatti – 60 g lehtikaalia
Laita kuutioitu bataatti uunivuokaan, valuta päälle Kikkoman seesamiöljyä ja sekoita hyvin. Paista 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Huuhtele ja kuivaa lehtikaali, poista siitä lehtiruodit ja paloittele. Lisää sitten marinoitu turska sekä lehtikaali uunivuokaan bataatin joukkoon, valuta jäljelle jäänyt marinadi päälle ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia.
Vinkki:
Jos haluat marinadiin sitrushedelmän makua, voit lisätä siihen hiukan raastettua sitruunankuorta.
Resepti-ID: 1555
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä