Uuniturskaa, bataattia & lehtikaalia
Uuniturskaa, bataattia & lehtikaalia

Uuniturskaa, bataattia & lehtikaalia

4 1 arviot
kokonaisaika 50 min
5 min esivalmistelut
25 min valmistus
20 min marinointi

Kikkoman vähäsuolaisessa soijakastikkeessa ja sitruunamehussa marinoitu turska paahdetaan uunissa bataatin ja lehtikaalin kera. Helppotekoisessa ruoassa on rohkeita makuja, ja saat siitä terveellisen lounaan tai illallisen.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
4 tl
sitruunamehua
1 tl
raastettua inkivääriä
 ½ 
punainen chilipalko
300 g
turskafileetä
1 
bataatti
60 g
lehtikaalia
Ravintosisältö (per annos):1.633 kJ / 390 kcal
18 gRasva
31 gProteiini
24 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike4 tl sitruunamehua – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 tl raastettua inkivääriä –  ½  punainen chilipalko – 300 g turskafileetä

Sekoita marinadin ainekset, lisää turskafilee joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa 20 minuuttia.

Vaihe 2

1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1  bataatti – 60 g lehtikaalia

Laita kuutioitu bataatti uunivuokaan, valuta päälle Kikkoman seesamiöljyä ja sekoita hyvin. Paista 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Huuhtele ja kuivaa lehtikaali, poista siitä lehtiruodit ja paloittele. Lisää sitten marinoitu turska sekä lehtikaali uunivuokaan bataatin joukkoon, valuta jäljelle jäänyt marinadi päälle ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia.

Vinkki:

Jos haluat marinadiin sitrushedelmän makua, voit lisätä siihen hiukan raastettua sitruunankuorta.

Resepti-ID: 1555

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike4 tl sitruunamehua – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 tl raastettua inkivääriä – ½ punainen chilipalko – 300 g turskafileetä

Sekoita marinadin ainekset, lisää turskafilee joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa 20 minuuttia.

1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 bataatti – 60 g lehtikaalia

Laita kuutioitu bataatti uunivuokaan, valuta päälle Kikkoman seesamiöljyä ja sekoita hyvin. Paista 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Huuhtele ja kuivaa lehtikaali, poista siitä lehtiruodit ja paloittele. Lisää sitten marinoitu turska sekä lehtikaali uunivuokaan bataatin joukkoon, valuta jäljelle jäänyt marinadi päälle ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Löydä lisää reseptejä

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.