

Camembert-kasvispita
Pitaleivän sisältä löytyy rapeaksi paistettua camembertia, paahdettua munakoisoa ja kesäkurpitsaa sekä kermaista soija-jogurttikastiketta, jossa on Kikkomanin vähäsuolaista soijakastiketta. Paljon makua ja eri tekstuureja!
Valmistus
Vaihe 1

100 g munakoisoa – 100 g kesäkurpitsaa – 40 g punasipulia – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 tl tuoretta timjamia silputtuna
Kuutioi munakoiso sekä kesäkurpitsa ja viipaloi sipuli. Laita kasvikset kulhoon ja sekoita joukkoon oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike sekä timjami. Paahda 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Vaihe 2

120 g camembertia – 1 kananmuna – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 tl srirachaa – 20 g Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho – 3 rkl oliiviöljyä
Puolita camembert vaakatasossa. Vatkaa sekaisin kananmuna, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike sekä sriracha. Kierittele juusto munaseoksessa ja sitten Kikkoman panko-korppujauhoissa. Paista oliiviöljyssä kullanruskeaksi (n. 2½ minuuttia per puoli).
Vaihe 3

3 rkl kreikkalaista jogurttia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 valkosipulinkynsi silputtuna – 1 tl hunajaa – ¼ tl rosépippuria – 2 pitaleipää – 1 kourallinen rucolaa
Sekoita jogurtti, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, valkosipuli, hunaja sekä rosépippuri. Levitä seos pitaleipien sisään ja täytä ne sitten rucolalla, paahdetuilla kasviksilla sekä leivitetyllä camembertjuustolla.
Vinkki:
Juuston voi myös suihkuttaa oliiviöljyllä ja paistaa uunissa tai airfryerissa.
Resepti-ID: 1549
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä