![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/a/9/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Mobile_Header_7daa4a0a7d.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_d6a30d3888.webp)
Värikäs kana-kasvispaistos
Kikkoman soijakastikkeella, hunajalla, inkiväärillä sekä sitruunalla maustettu kana paahtuu kasvisten kanssa uunissa herkulliseksi ateriaksi, joka on ilo silmälle ja valmistuu nopeasti.
Valmistus
Vaihe 1

2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl hunajaa – 1 rkl kasviöljyä – 1 ½ tl raastettua inkivääriä – 1 rkl sitruunamehua – 400 g broilerin rintafileetä
Sekoita Kikkoman soijakastike, hunaja, raastettu inkivääri, kasviöljy ja sitruunamehu pienessä kulhossa. Hiero marinadia broilerin pintaan ja laita se uunivuokaan.
Vaihe 2

1 porkkana – ½ parsakaali – 1 punainen paprika – 1 sipuli – 1 rkl kasviöljyä
Viipaloi porkkana ja sipuli, jaa parsakaali nuppuihin ja leikkaa paprika kahdeksaan palaan (poista ensin siemenet). Sekoita kasvikset kasviöljyssä, lisää vuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.
Vinkki:
Marinoitu ja kypsennetty kana maistuu hyvältä myös kylmänä esim. wrapeissa tai salaateissa.
Resepti-ID: 1564
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä




































































