

Kalkkuna-kasvisfrittata
Helpossa frittatassa eli uunimunakkaassa on kalkkunaa, kesäkurpitsaa, mozzarellaa ja tilkka Kikkoman soijakastiketta. Tuloksena on maukas ateria, joka valmistuu nopeasti ja maistuu sekä kylmänä että lämpimänä.
Valmistus
Vaihe 1

1 rkl kasviöljyä – ½ punasipuli silputtuna – 150 g kalkkunan jauhelihaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ¼ kesäkurpitsa ohuina siivuina – 100 g säilykemaissia
Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista sipulia, jauhelihaa, Kikkoman soijakastiketta ja kesäkurpitsaa n. 5 minuuttia, kunnes neste on haihtunut. Lisää maissi pannulle ja jatka paistamista vielä minuutin verran. Anna jäähtyä hetki.
Vaihe 2

6 kananmunaa – 2 ½ rkl maustamatonta jogurttia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 tl pippuria – 1 rkl kasviöljyä
Vatkaa sekaisin kananmunat, jogurtti, Kikkoman soijakastike ja pippuri. Lisää munaseokseen jäähtynyt jauheliha-kasvisseos ja sekoita. Kuumenna kasviöljy uuninkestävällä pannulla, kaada seos siihen ja paista matalalla lämmöllä 5 minuuttia.
Vaihe 3

100 g mozzarellajuustoa – 100 g kirsikkatomaatteja
Asettele frittatan päälle halkaistut kirsikkatomaatit leikkuupinta ylöspäin sekä revitty mozzarella. Laita pannu 180-asteiseen uuniin ja paista n. 20 minuuttia, tai kunnes munaseos on hyytynyt.
Vaihe 4

½ rkl kasviöljyä – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ tl hunajaa – 100 g kirsikkatomaatteja – 1 kourallinen salaatinlehtiä
Sekoita kasviöljy, Kikkoman soijakastike ja hunaja. Sekoita kastike salaatinlehtien ja halkaistujen kirsikkatomaattien joukkoon ja tarjoa salaatti frittatan lisukkeena.
Vinkki:
Frittata säilyy hyvin seuraavaan päivään, joten voit pakata sen mukaan lounasevääksi ja syödä kylmänä.
Resepti-ID: 1572
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä