Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

vegaaninen
Saatavilla olevat koot

PÄÄSTÄ UMAMI VALLOILLEEN!

Kikkomanin soijakastike antaa ruokaan aivan omanlaisensa makusäväyksen. Se sopii sekä ruoanlaittoon että valmiin annoksen maustamiseen ja korostaa kaikenlaisten ruokien makua. Voit käyttää sitä yhtä hyvin aasialaisiin ruokiin kuin vaikkapa tuhtiin bolognesekastikkeeseen tai mehevään hampurilaiseen. Kikkomanin soijakastike antaa lisäpotkua myös salaatinkastikkeisiin, dippeihin ja jopa makeisiin jälkiruokiin ilman, että sen maku olisi liian hallitseva.

Kikkomanin soijakastikkeen valmistukseen tarvitaan vain neljää puhdasta raaka-ainetta – vettä, soijapapuja, vehnää ja suolaa – sekä 300 vuotta vanha resepti. Emme käytä lisä-, väri- tai säilöntäaineita emmekä arominvahventeita, ja kaikki raaka-aineet ovat GMO-vapaita. Useamman kuukauden kestävä valmistusprosessi antaa soijakastikkeellemme sen korkean umamipitoisuuden, ainutlaatuisen maun ja kauniin värin. Vain tällä tavoin syntyy Kikkomanille ominainen intensiivinen makuelämys. Eron voi todella maistaa.

Hyvä tietää: Kikkomanin soijakastike on 100 % vegaaninen ja perusteellisesti testattu tuote. Sillä on European Vegetarian Unionin (EVU) myöntämä V-label-sertifikaatti. Näin umami saa ruoan maistumaan paremmalta.

 

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.