Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
vegaaninen
Saatavilla olevat koot

Klassikkomme, luonnollisesti valmistettu soijakastike, sopii sekä ruoanlaittoon että myös pöytämausteeksi. Eikä ainoastaan aasialaisten ruokien kanssa. Kokeile Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta lempiruokasi, italialaisen pizzan, amerikkalaisen hampurilaisen, salaatin tai vaikkapa jälkiruoan maustamiseen. Tämä erityinen mauste rikastuttaa ruokaa miedolla aromillaan ja täyteläisellä umami-maullaan.

Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike valmistetaan perinteisen reseptin mukaan ja se sisältää neljää puhdasta raaka-ainetta, joita ovat soijapavut, vehnä, vesi ja suola. Se valmistetaan täysin ilman keinotekoisia lisä-, väri- tai säilöntäaineita sekä arominvahventeita. Tunnusomaista Kikkomanin luonnollisesti valmistetulle soijakastikkeelle on sen punertavan ruskea, läpikuultava väri sekä ainutlaatuinen aromi.

Riippumaton The European Vegetarian Union (EVU) on virallisesti myöntänyt tälle soijakastikkeelle eurooppalaisen sertifikaatin, jonka myöntämisessä noudatetaan tiukkoja tarkastus- ja valintamenetelmiä.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.