Paahdetut kasvikset ja fetakastike
Paahdetut kasvikset ja fetakastike

Paahdetut kasvikset ja fetakastike

4,9 12 arviot
kokonaisaika 35 min
10 min esivalmistelut
25 min valmistus

Hyväntuoksuiset paahdetut kasvikset nautitaan feta-jogurttikastikkeen, uppomunan ja rapeiden saksanpähkinöiden kera. Kikkoman vähäsuolainen soijakastike tuo syvyyttä tasapainoiseen makumaailmaan.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
350 g
bataattia
300 g
ruusukaalia ryöpättynä
70 g
punasipulia
3 rkl
oliiviöljyä
2 tl
hunajaa
4 rkl
kreikkalaista jogurttia
70 g
fetajuustoa
 ¼ tl
chilihiutaleita
1 rkl
silputtua persiljaa
2 
kananmunaa
1 rkl
etikkaa
30 g
saksanpähkinöitä
Ravintosisältö (per annos):2.971 kJ / 710 kcal
41 gRasva
27 gProteiini
65 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

350 g bataattia – 300 g ruusukaalia ryöpättynä – 70 g punasipulia – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike2 tl hunajaa

Kuutioi bataatit, halkaise ruusukaalit ja leikkaa sipuli neljään osaan. Sekoita kasviksiin oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike sekä hunaja ja paahda 190-asteisessa uunissa (tasalämpö) 25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Vaihe 2

4 rkl kreikkalaista jogurttia – 70 g fetajuustoa –  ¼ g chilihiutaleita – 1 rkl silputtua persiljaa

Muusaa fetajuusto jogurtin sekaan ja sekoita joukkoon sitten chilihiutaleet ja persilja.

Vaihe 3

2  kananmunaa – 1 rkl etikkaa – 30 g saksanpähkinöitä

Riko kananmuna pieneen kulhoon. Kiehauta vettä pienessä kattilassa, lisää etikka ja sekoita vettä kevyesti lusikalla niin, että syntyy pyörre. Liu’uta kananmuna varovasti pyörteen keskelle. Hauduta munaa matalalla lämmöllä 2½ minuuttia. Tee samoin toiselle munalle. Laita vaiheessa 1 valmistetut kasvikset eväsrasiaan, valuta kastiketta päälle, lisää kananmunat ja koristele saksanpähkinöillä (kokonaisilla tai pilkotuilla).

Vinkki:

Voit paahtaa kasvikset myös airfryerissa.

Resepti-ID: 1550

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

350 g bataattia – 300 g ruusukaalia ryöpättynä – 70 g punasipulia – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike2 tl hunajaa

Kuutioi bataatit, halkaise ruusukaalit ja leikkaa sipuli neljään osaan. Sekoita kasviksiin oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike sekä hunaja ja paahda 190-asteisessa uunissa (tasalämpö) 25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

4 rkl kreikkalaista jogurttia – 70 g fetajuustoa – ¼ g chilihiutaleita – 1 rkl silputtua persiljaa

Muusaa fetajuusto jogurtin sekaan ja sekoita joukkoon sitten chilihiutaleet ja persilja.

2 kananmunaa – 1 rkl etikkaa – 30 g saksanpähkinöitä

Riko kananmuna pieneen kulhoon. Kiehauta vettä pienessä kattilassa, lisää etikka ja sekoita vettä kevyesti lusikalla niin, että syntyy pyörre. Liu’uta kananmuna varovasti pyörteen keskelle. Hauduta munaa matalalla lämmöllä 2½ minuuttia. Tee samoin toiselle munalle. Laita vaiheessa 1 valmistetut kasvikset eväsrasiaan, valuta kastiketta päälle, lisää kananmunat ja koristele saksanpähkinöillä (kokonaisilla tai pilkotuilla).

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.