

Paahdetut kasvikset ja fetakastike
Hyväntuoksuiset paahdetut kasvikset nautitaan feta-jogurttikastikkeen, uppomunan ja rapeiden saksanpähkinöiden kera. Kikkoman vähäsuolainen soijakastike tuo syvyyttä tasapainoiseen makumaailmaan.
Valmistus
Vaihe 1

350 g bataattia – 300 g ruusukaalia ryöpättynä – 70 g punasipulia – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 2 tl hunajaa
Kuutioi bataatit, halkaise ruusukaalit ja leikkaa sipuli neljään osaan. Sekoita kasviksiin oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike sekä hunaja ja paahda 190-asteisessa uunissa (tasalämpö) 25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Vaihe 2

4 rkl kreikkalaista jogurttia – 70 g fetajuustoa – ¼ g chilihiutaleita – 1 rkl silputtua persiljaa
Muusaa fetajuusto jogurtin sekaan ja sekoita joukkoon sitten chilihiutaleet ja persilja.
Vaihe 3

2 kananmunaa – 1 rkl etikkaa – 30 g saksanpähkinöitä
Riko kananmuna pieneen kulhoon. Kiehauta vettä pienessä kattilassa, lisää etikka ja sekoita vettä kevyesti lusikalla niin, että syntyy pyörre. Liu’uta kananmuna varovasti pyörteen keskelle. Hauduta munaa matalalla lämmöllä 2½ minuuttia. Tee samoin toiselle munalle. Laita vaiheessa 1 valmistetut kasvikset eväsrasiaan, valuta kastiketta päälle, lisää kananmunat ja koristele saksanpähkinöillä (kokonaisilla tai pilkotuilla).
Vinkki:
Voit paahtaa kasvikset myös airfryerissa.
Resepti-ID: 1550
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä




















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)















































