

Kesäkurpitsa-riisisalaatti
Ruokaisassa riisisalaatissa on kesäkurpitsaa, maissia ja paistettua kananmunaa. Kevyt jogurttikastike saa makua Kikkoman soijakastikkeesta ja savupaprikasta ja on terveellinen vaihtoehto majoneesikastikkeelle.
Valmistus
Vaihe 1

100 g jasmiiniriisiä – 1 rkl kasviöljyä – 1 kesäkurpitsa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ tl savupaprikajauhetta
Keitä jasmiiniriisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna kasviöljy ja kuullota kesäkurpitsaviipaleita, Kikkoman soijakastiketta ja savupaprikajauhetta 3 minuuttia. Siirrä sivuun odottamaan.
Vaihe 2

2 kananmunaa – 2 rkl maustamatonta jogurttia – ½ tl savupaprikajauhetta – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 100 g säilykemaissia – 1 punasipuli
Paista kananmunat samalla pannulla. Sekoita jogurtti, savupaprikajauhe ja Kikkoman soijakastike. Kuori ja silppua sipuli. Laita kahteen eväsrasiaan kerroksittain riisiä, kesäkurpitsaa, maissia, punasipulia ja lopuksi vielä toinen kerros riisiä. Lusikoi kastike päälle.
Vaihe 3

½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ tl pippuria – 1 rkl silputtua kevätsipulia
Asettele paistetut munat salaattien päälle. Mausta pippurilla sekä Kikkoman soijakastikkeella ja ripottele silputtu kevätsipuli päälle.
Vinkki:
Vegaanisessa versiossa voit korvata kananmunan halloumilla tai avokadolla. Jogurtti-soijakastike toimii hyvin myös uunijuuresten kastikkeena.
Resepti-ID: 1574
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä





















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)














































