Ciabatta burratalla ja prosciuttolla
Ciabatta burratalla ja prosciuttolla

Ciabatta burratalla ja prosciuttolla

kokonaisaika25 min
20 minesivalmistelut
5 minvalmistus

Herkullinen ciabatta on täynnä Italian makuja: grillattua paprikaa, kermaista burrataa, maukasta prosciuttoa ja karamellisoituja herkkusieniä. Buon appetito!

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
2 
ciabattaa
150 g
kreikkalaista jugurttia
1 
valkosipulinkynsi
1 rkl
silputtua basilikaa
1 rkl
timjamin lehtiä
30 g
pinaattia
 ½ 
sitruuna
2 tl
hunajaa
 ½ 
punainen paprika
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
voita
100 g
herkkusieniä
125 g
burratajuustoa
100 g
prosciutto crudoa
Ravintosisältö (per annos):2878 kJ / 687.5 kcal
37,1 gRasva
30,6 gProteiini
57,1 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2  ciabattaa – 150 g kreikkalaista jugurttia – 1  valkosipulinkynsi – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl silputtua basilikaa – 1 rkl timjamin lehtiä – 30 g pinaattia –  ½  sitruuna – 1 tl hunajaa

Halkaise ciabatat ja grillaa niitä leikkauspinta alaspäin.
Sekoita jugurtti, valkosipuli, Kikkomanin soijakastike, yrtit, sitruunan mehu ja hunaja sileäksi tahnaksi.
Sivele tahnaa ciabatan leikkauspinnoille.

Vaihe 2

 ½  punainen paprika – 1 rkl oliiviöljyä – 1 tl voita – 100 g herkkusieniä – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl hunajaa

Leikkaa paprika leveiksi suikaleiksi. Sivele oliiviöljyllä ja grillaa. Jätä odottamaan.
Leikkaa herkkusienet neljään osaan. Kuumenna voi pannulla ja paista herkkusieniä korkealla lämmöllä 2 minuuttia. Lisää Kikkomanin soijakastike ja hunaja. Alenna lämpöä ja jatka paistamista minuutin verran, kunnes sienet karamellisoituvat.

Vaihe 3

125 g burratajuustoa – 100 g prosciutto crudoa

Asettele grillattu paprika, burrata, prosciutto ja sienet ciabatan päälle. Peitä leivän toisella puoliskolla.

Resepti-ID: 1307

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 ciabattaa – 150 g kreikkalaista jugurttia – 1 valkosipulinkynsi – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl silputtua basilikaa – 1 rkl timjamin lehtiä – 30 g pinaattia – ½ sitruuna – 1 tl hunajaa

Halkaise ciabatat ja grillaa niitä leikkauspinta alaspäin.
Sekoita jugurtti, valkosipuli, Kikkomanin soijakastike, yrtit, sitruunan mehu ja hunaja sileäksi tahnaksi.
Sivele tahnaa ciabatan leikkauspinnoille.

½ punainen paprika – 1 rkl oliiviöljyä – 1 tl voita – 100 g herkkusieniä – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl hunajaa

Leikkaa paprika leveiksi suikaleiksi. Sivele oliiviöljyllä ja grillaa. Jätä odottamaan.
Leikkaa herkkusienet neljään osaan. Kuumenna voi pannulla ja paista herkkusieniä korkealla lämmöllä 2 minuuttia. Lisää Kikkomanin soijakastike ja hunaja. Alenna lämpöä ja jatka paistamista minuutin verran, kunnes sienet karamellisoituvat.

125 g burratajuustoa – 100 g prosciutto crudoa

Asettele grillattu paprika, burrata, prosciutto ja sienet ciabatan päälle. Peitä leivän toisella puoliskolla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.