Ciabatta burratalla ja prosciuttolla
Herkullinen ciabatta on täynnä Italian makuja: grillattua paprikaa, kermaista burrataa, maukasta prosciuttoa ja karamellisoituja herkkusieniä. Buon appetito!
Valmistus
Vaihe 1
2 ciabattaa – 150 g kreikkalaista jugurttia – 1 valkosipulinkynsi – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl silputtua basilikaa – 1 rkl timjamin lehtiä – 30 g pinaattia – ½ sitruuna – 1 tl hunajaa
Halkaise ciabatat ja grillaa niitä leikkauspinta alaspäin.
Sekoita jugurtti, valkosipuli, Kikkomanin soijakastike, yrtit, sitruunan mehu ja hunaja sileäksi tahnaksi.
Sivele tahnaa ciabatan leikkauspinnoille.
Vaihe 2
½ punainen paprika – 1 rkl oliiviöljyä – 1 tl voita – 100 g herkkusieniä – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 tl hunajaa
Leikkaa paprika leveiksi suikaleiksi. Sivele oliiviöljyllä ja grillaa. Jätä odottamaan.
Leikkaa herkkusienet neljään osaan. Kuumenna voi pannulla ja paista herkkusieniä korkealla lämmöllä 2 minuuttia. Lisää Kikkomanin soijakastike ja hunaja. Alenna lämpöä ja jatka paistamista minuutin verran, kunnes sienet karamellisoituvat.
Vaihe 3
125 g burratajuustoa – 100 g prosciutto crudoa
Asettele grillattu paprika, burrata, prosciutto ja sienet ciabatan päälle. Peitä leivän toisella puoliskolla.
Resepti-ID: 1307
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä