Lounasleivät lohitäytteellä
Lounasleivistä saat lisää virtaa päivääsi! Herkullinen lohitäyte on maustettu sitrushedelmillä ja soijakastikkeella, ja aterian täydentävät rucola-salaatti sekä rapea parsa.
Valmistus
Vaihe 1
150 g paistettua lohta – ½ limetin mehu – ½ sitruunan mehu – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 rkl silputtua persiljaa
Poista lohesta nahka, murusta se haarukalla ja sekoita joukkoon limetin ja sitruunan mehu, Kikkomanin vähäsuolainen soijakastike sekä persilja.
Vaihe 2
4 viipale hapanleipää – 20 g rucolaa
Levitä lohitahna kahdelle leipäviipaleelle ja asettele rucola niiden päälle. Laita toiset leipäviipaleet leipien päälle.
Vaihe 3
¼ nippu vihreää vparsaa – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl seesaminsiemeniä
Paista parsa oliiviöljyssä. Ripottele seesaminsiemenet päälle ja tarjoile leipien kera.
Resepti-ID: 1316
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä