Lounasleivät lohitäytteellä
Lounasleivät lohitäytteellä

Lounasleivät lohitäytteellä

kokonaisaika15 min
10 minesivalmistelut
5 minvalmistus

Lounasleivistä saat lisää virtaa päivääsi! Herkullinen lohitäyte on maustettu sitrushedelmillä ja soijakastikkeella, ja aterian täydentävät rucola-salaatti sekä rapea parsa.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
150 g
paistettua lohta
 ½ 
limetin mehu
 ½ 
sitruunan mehu
1 rkl
silputtua persiljaa
4 viipale
hapanleipää
20 g
rucolaa
 ¼ nippu
vihreää parsaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
seesaminsiemeniä
Ravintosisältö (per annos):2096 kJ / 501 kcal
32,5 gRasva
20,7 gProteiini
31 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

150 g paistettua lohta –  ½  limetin mehu –  ½  sitruunan mehu – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl silputtua persiljaa

Poista lohesta nahka, murusta se haarukalla ja sekoita joukkoon limetin ja sitruunan mehu, Kikkomanin vähäsuolainen soijakastike sekä persilja.

Vaihe 2

4 viipale hapanleipää – 20 g rucolaa

Levitä lohitahna kahdelle leipäviipaleelle ja asettele rucola niiden päälle. Laita toiset leipäviipaleet leipien päälle.

Vaihe 3

 ¼ nippu vihreää vparsaa – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl seesaminsiemeniä

Paista parsa oliiviöljyssä. Ripottele seesaminsiemenet päälle ja tarjoile leipien kera.

Resepti-ID: 1316

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

150 g paistettua lohta – ½ limetin mehu – ½ sitruunan mehu – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl silputtua persiljaa

Poista lohesta nahka, murusta se haarukalla ja sekoita joukkoon limetin ja sitruunan mehu, Kikkomanin vähäsuolainen soijakastike sekä persilja.

4 viipale hapanleipää – 20 g rucolaa

Levitä lohitahna kahdelle leipäviipaleelle ja asettele rucola niiden päälle. Laita toiset leipäviipaleet leipien päälle.

¼ nippu vihreää vparsaa – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl seesaminsiemeniä

Paista parsa oliiviöljyssä. Ripottele seesaminsiemenet päälle ja tarjoile leipien kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.