Kikkoman Panko - japanilaistyylinen rapea korppujauho

vegaaninen
Saatavilla olevat koot

KEITTIÖN MONITAITURI!

Panko-korppujauhot tehdään erityisestä vaaleasta, kuorettomasta leivästä. Nimi tulee japanin sanoista pan (leipä) ja ko (jauho). Tämä keittiön monitaituri sopii keittämiseen, leivontaan, paistamiseen ja friteeraukseen, ja se antaa erityistä rapeutta kaikkiin ruokiin. Koska panko-korppujauho jauhetaan erittäin hienoksi ja kuivataan, se on kevyempää ja ilmavampaa kuin tavallinen korppujauho. Näin se imee itseensä vähemmän öljyä ja rasvaa, jolloin lopputulos on selkeästi rapeampi.

Kikkoman Panko -korppujauho on maustamatonta, joten se sopii mainiosti myös erilaisiin makeisiin ruokiin: piirakka- tai kakkupohjista tulee rapeampia, ja friteerattuihin jälkiruokiin loihdit pankojauhoilla täydellisen rapean taikinakuoren.

Lisäämällä pari ruokalusikallista Kikkoman Panko -korppujauhoja keittoihin ja kastikkeisiin saat niistä kermaisen sakeita!

 

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.

Kiinnostavatko mielenkiintoiset jutut, herkulliset reseptit sekä mahtavat kilpailut?

Uutiskirjeeseen