

Aasialainen kasvisomeletti
Värikäs omeletti saa täytteekseen wokattuja kasviksia, jotka on maustettu Kikkoman soijakastikkeella ja korianterilla. Se valmistuu minuuteissa on mainio tapa hyödyntää ylijääneet kasvikset.
Valmistus
Vaihe 1

1 sipuli – 1 porkkana – 1 punainen paprika – ½ parsakaali – 1 rkl kasviöljyä – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Silppua sipuli, raasta porkkana karkeasti, kuutioi paprika ja erottele parsakaali nupuiksi. Wokkaa kasviksia öljyssä kovalla lämmöllä minuutin ajan. Lisää Kikkoman soijakastike ja jatka paistamista 2 minuuttia. Jätä hetkeksi jäähtymään.
Vaihe 2

4 kananmunaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl silputtua korianteria – 1 rkl voita
Riko kaksi munaa kahteen kulhoon. Lisää kumpaankin ½ rkl Kikkoman soijakastiketta sekä ½ rkl silputtua korianteria ja sekoita haarukalla. Sulata voi pannulla ja paista omeletit. Siirrä ne lautasille, täytä kasvisseoksella ja kääri rullalle kuin tortilla.
Vinkki:
Saat kuohkeamman ja täyttävämmän omeletin, kun lisäät munien sekaan tilkan maitoa ja vähän vehnäjauhoja ennen paistamista.
Resepti-ID: 1563
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä




















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)















































