

Pak-choi-salaatti misokastikkeella
Rouskuvan rapsakassa salaatissa on pak-choita, porkkanaa ja maapähkinöitä sekä kirpeä misokastike.
Valmistus
Vaihe 1

100 g pak-choita (pinaattikiinankaalia) – 1 porkkana – 1 kurkku
Pilko pak-choi, raasta porkkana ja viipaloi kurkku.
Vaihe 2

1 rkl sitruunamehua – 4 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 tl riisiviinietikkaa – 1 tl sokeria – 1 tl misotahnaa – 1 valkosipulinkynsi – ¼ tl jauhettua inkivääriä – 2 rkl maapähkinöitä
Sekoita kulhossa sitruunamehu, Kikkomanin seesamiöljy, Kikkomanin soijakastike, riisiviinietikka, sokeri, misotahna, murskattu valkosipuli sekä jauhettu inkivääri.
Paahda maapähkinät kuivalla paistinpannulla.
Vaihe 3

1 kevätsipuli
Silppua kevätsipuli. Sekoita kasvikset kastikkeeseen ja ripottele päälle paahdetut pähkinät ja kevätsipuli.
Vinkki:
Kastike kannattaa sekoittaa salaattiin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 1323
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä