

Turskapiirakka bataattipohjalla
Helppotekoisen piirakan pohjana on bataattisiivuja ja täytteenä turskaa, lehtikaalia sekä juustoa. Kikkoman vähäsuolainen soijakastike antaa kermaiseen täytteeseen makua. Piirakka maistuu myös mainiosti kylmänä.
Valmistus
Vaihe 1

1 bataatti – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy
Kuori bataatti ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Valuta siivuille Kikkoman vähäsuolaista soijakastiketta sekä Kikkoman seesamiöljyä ja sekoita hyvin. Asettele siivut limittäin piirakkavuokaan ja paista 15 minuuttia 190-asteisessa uunissa.
Vaihe 2

100 g lehtikaalia – 1 valkosipulinkynsi silputtuna – ½ rkl voita – 4 kananmunaa – 4 rkl maustamatonta jogurttia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 2 rkl kovaa juustoa raastettuna
Kuullota silputtua valkosipulia ja lehtikaalia voissa. Sekoita kulhossa jogurtti, kananmunat ja Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Lisää lehtikaali, valkosipuli ja juustoraaste kulhoon. Sekoita hyvin ja kaada bataattipohjan päälle.
Vaihe 3

150 g turskafileetä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike
Paloittele turskafilee ja asettele palat piirakkatäytteen päälle. Mausta Kikkoman vähäsuolaisella soijakastikkeella. Paista piirakkaa 180-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Leikkaa neljään palaan ja pakkaa kumpaankin eväsrasiaan 2 palaa.
Vinkki:
Bataattipohjan voi valmistaa edellisenä päivänä ja säilyttää jääkaapissa. Lehtikaalin sijaan voit hyvin käyttää myös pinaattia tai rucolaa.
Resepti-ID: 1558
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä





















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)















































