Turskapiirakka bataattipohjalla
Turskapiirakka bataattipohjalla

Turskapiirakka bataattipohjalla

5 1 arviot
kokonaisaika 55 min
10 min valmistus
45 min valmistus

Helppotekoisen piirakan pohjana on bataattisiivuja ja täytteenä turskaa, lehtikaalia sekä juustoa. Kikkoman vähäsuolainen soijakastike antaa kermaiseen täytteeseen makua. Piirakka maistuu myös mainiosti kylmänä.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
1 
bataatti
100 g
lehtikaalia
1 
valkosipulinkynsi silputtuna
 ½ rkl
voita
4 
kananmunaa
4 rkl
maustamatonta jogurttia
2 rkl
kovaa juustoa raastettuna
150 g
turskafileetä
Ravintosisältö (per annos):2.073 kJ / 495 kcal
28 gRasva
30 gProteiini
35 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1  bataatti –  ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Kuori bataatti ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Valuta siivuille Kikkoman vähäsuolaista soijakastiketta sekä Kikkoman seesamiöljyä ja sekoita hyvin. Asettele siivut limittäin piirakkavuokaan ja paista 15 minuuttia 190-asteisessa uunissa.

Vaihe 2

100 g lehtikaalia – 1  valkosipulinkynsi silputtuna –  ½ rkl voita – 4  kananmunaa – 4 rkl maustamatonta jogurttia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike2 rkl kovaa juustoa raastettuna

Kuullota silputtua valkosipulia ja lehtikaalia voissa. Sekoita kulhossa jogurtti, kananmunat ja Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Lisää lehtikaali, valkosipuli ja juustoraaste kulhoon. Sekoita hyvin ja kaada bataattipohjan päälle.

Vaihe 3

150 g turskafileetä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Paloittele turskafilee ja asettele palat piirakkatäytteen päälle. Mausta Kikkoman vähäsuolaisella soijakastikkeella. Paista piirakkaa 180-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Leikkaa neljään palaan ja pakkaa kumpaankin eväsrasiaan 2 palaa.

Vinkki:

Bataattipohjan voi valmistaa edellisenä päivänä ja säilyttää jääkaapissa. Lehtikaalin sijaan voit hyvin käyttää myös pinaattia tai rucolaa.

Resepti-ID: 1558

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 bataatti – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Kuori bataatti ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Valuta siivuille Kikkoman vähäsuolaista soijakastiketta sekä Kikkoman seesamiöljyä ja sekoita hyvin. Asettele siivut limittäin piirakkavuokaan ja paista 15 minuuttia 190-asteisessa uunissa.

100 g lehtikaalia – 1 valkosipulinkynsi silputtuna – ½ rkl voita – 4 kananmunaa – 4 rkl maustamatonta jogurttia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike2 rkl kovaa juustoa raastettuna

Kuullota silputtua valkosipulia ja lehtikaalia voissa. Sekoita kulhossa jogurtti, kananmunat ja Kikkoman vähäsuolainen soijakastike. Lisää lehtikaali, valkosipuli ja juustoraaste kulhoon. Sekoita hyvin ja kaada bataattipohjan päälle.

150 g turskafileetä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike

Paloittele turskafilee ja asettele palat piirakkatäytteen päälle. Mausta Kikkoman vähäsuolaisella soijakastikkeella. Paista piirakkaa 180-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Leikkaa neljään palaan ja pakkaa kumpaankin eväsrasiaan 2 palaa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.