Vesi, soijapavut, vehnä, suola, väkiviinaetikka, sokeri.
43 % VÄHEMMÄN SUOLAA. 100 % MAKUA.
Haluatko vähentää suolan käyttöä? Siinä tapauksessa vähemmän suolaa sisältävä soijakastikkeemme on hyvä valinta. Sen erityinen valmistusmenetelmä poistaa lähes puolet (43 %) suolan määrästä, joten se sopii loistavasti vähäsuolaiseen ruokavalioon, mausta tinkimättä.
Vähemmän suolaa sisältävä Kikkoman soijakastike ei jää kakkoseksi alkuperäiseen soijakastikkeeseemme verrattuna: sen ainutlaatuisen täyteläinen aromi ja umaminen maku ovat ennallaan. Vähäsuolainen soijakastikkeemme on myös aivan yhtä monikäyttöinen. Vain muutama tilkka riittää korostamaan liha-, kala- tai kasvisruokien luontaista makua. Se antaa myös täydellisen loppusilauksen keitoille, salaatinkastikkeille ja marinadeille. Aasialaisten ruokien lisäksi sillä voi maustaa ruokia kaikista maailman keittiöistä. Tälle vähemmän suolaa sisältävälle soijakastikkeelle on myönnetty kansainvälinen V-label-sertifikaatti, mikä tarkoittaa että se sopii vegaanista ja vegetaarista ruokavaliota noudattaville.
Haluaisitko käyttää muitakin vähäsuolaisia tuotteita? Kannattaa tutustua vähemmän suolaa sisältävään Kikkoman Teriyaki-marinadiin!