Luomusoijakastike
Luomusoijakastike
Luomusoijakastike
Previous
Next
Saatavilla olevat koot
150 ml pullo, 250 ml pullo, 1 l PET-pullo

Luomusoijakastike

luomu
luomu

Luomu on trendikästä! Kuluttajat kiinnittävät yhä enemmän huomiota elintapoihinsa ja arvostavat mahdollisimman luonnonmukaisia ja käsittelemättömiä elintarvikkeita. Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike sopii hyvin tähän trendiin.

Klassikkomme, luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen tavoin luomusoijakastike sisältää vain neljää puhdasta raaka-ainetta: soijapapuja, vehnää, vettä ja suolaa. Valmistuksessa käytettävät luomuraaka-aineet valitaan äärimmäisen tarkasti ja siksi voimme luvata, että luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike maistuu yhtä täyteläiseltä ja aromikkaalta kuin perinteinen soijakastikkeemme.

Luomusoijakastike valmistetaan erityisesti tämän tuotteen valmistukseen suunnitellussa tehtaassa. Käymisprosessi kestää kuusi kuukautta ja siinä noudatetaan tiukkoja laatumääräyksiä. Luomusoijakastikkeen tunnistaa etiketistä, eurooppalaisesta luomumerkistä sekä vastaavasta sertifiointinumerosta.

Tämä Kikkoman-kastike ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.  

lisää

Ainekset

Vatten, Organiska sojabönor, Organiskt vete, Salt.

Vesi, Luomusoijapavut, Luomuvehnä, Suola.

Ravinnearvot

Energi / Engergia377 kJ
Fett / Rasva0 g
varav mättat fett / josta tyydyttynyttä0 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit6,1 g
varav sockerarter / josta sokereita1,9 g
Protein / Proteiini11 g
Salt / Suola14,0 g

Tiesitkö jo?

Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta voi käyttää klassikkomme tavoin pöytämausteena tai liha-, kala- ja kasvisruokien maustamiseen. Se sopii mainiosti myös salaattikastikkeisiin ja marinadeihin. Kokeile ja ihastu!